ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ – ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ…ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ… ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ! ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΛΑ…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ -ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!


eidomeni

Έριξαν τον φράχτη οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, σύμφωνα με το seleo.gr.Οι πρόσφυγες έριξαν τον φράχτη στο πίσω μέρος του στρατόπεδου και άνοιξαν μια έξοδο, από όπου βγαίνουν για να φύγουν και να πάνε με τα πόδια στην Ειδομένη. Οι αστυνομικές αρχές δεν τους σταμάτησαν, ούτε προσπάθησαν να τους φέρουν πίσω αυτούς που έφυγαν.

diavata
Από το πρωί, μια ομάδα 50-60 ατόμων,  στο κέντρο μετεγκατάστασης που έχει στηθεί στα Διαβατά, προκάλεσαν ένταση, καθώς ήθελαν να βγουν έξω από το στρατόπεδο και δεν τους άφηναν. Αρχικά, με την παρέμβαση της αστυνομίας και των στρατιωτών, η κατάσταση ηρέμησε και δεν υπήρχαν περαιτέρω προβλήματα.
Ωστόσο, συνεχώς οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου διαμαρτύρονται καθώς θέλουν να βγουν έξω από το στρατόπεδο, είτε για να ψωνίσουν, είτε για να κάνουν βόλτα στην περιοχή και δεν τους αφήνουν. Φοβούναι ότι δεν θα βγουν ποτέ από εκεί και ζητούν να πάνε στα σύνορα, στην Ειδομένη. Δεν αντιλαμβάνονται και δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν προβλήματα στα σύνορα.
Αυτή την στιγμή, ο Γιάννης Μπουτάρης, πραγματοποιεί επίσκεψη στο χώρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του