ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ! ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ



Ματωμένος Δεκαπενταύγουστος για έναν 25χρονο φοιτητή, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στου Φιλοπάππου και στην συνέχεια κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε βράχο από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
nik
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες ερευνούν ενδελεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο 25χρονος φοιτητής, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι αστυνομικοί στην κατάθεση της φίλης του θύματος, μιας 23χρονης από την Πορτογαλία που ζει και εργάζεται στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.
Η νεαρή κοπέλα είναι σε κατάσταση σοκ και έχει πει λίγα πράγματα στους Αστυνομικούς, οι οποίοι περιμένουν να συνέλθει προκειμένου να της πάρουν πλήρη κατάθεση.
5310986e-1a50-426e-aaec-471ae038904f
Ωστόσο, σε μια πρώτη κουβέντα που είχαν οι αστυνομικοί με την κοπέλα από την Πορτογαλία, τους είπε πως έκαναν μια ρομαντική βόλτα στο Λόφο του Φιλοπάππου με το φίλο της: «…και είχαμε καθίσει σ’ ένα σημείο με θέα. Ξαφνικά αισθανθήκαμε την παρουσία ανθρώπων. Ήταν τρεις μελαμψοί άνδρες, οι οποίοι μας πλησίασαν και με την απειλή αντικειμένων, κατσαβίδια ή μικρά μαχαίρια, επιχείρησαν να μας ληστέψουν. Ο ένας από αυτούς άρπαξε από τον ώμο μου το σάκο μου και άρχισε να τον ψάχνει. Εγώ είχα στρέψει την προσοχή μου στον άνδρα που έψαχνε τα πράγματα μου, ενώ δίπλα μου ο Νίκος μιλούσε με τρόπο έντονο με τους άλλους δυο μελαμψούς άνδρες. Δεν κατάλαβα τι έγινε… ο Νίκος βρέθηκε ξαφνικά στο κενό, ενώ οι ληστές έφυγαν, αφού πρώτα μας είχαν πάρει τα τηλέφωνα, τα χρήματα μας και τα δικά μου προσωπικά έγγραφα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Σουλτάνα Μαριαννού , ο θάνατος του άτυχου νέου, ο οποίος είναι φοιτητής σε Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού, οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία από την πτώση σε βραχώδες σημείο, καθώς έφερε κατάγματα στα πλευρά και την θωρακική χώρα. Παράλληλα στα χέρια του φέρει εκδορές, επίσης από την πτώση.
Ήδη στην Ασφάλεια και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχουν προσαχθεί 8 άτομα, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί και εξετάζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με το θάνατο του 25χρονου νέου.

Θρίλερ στου Φιλοπάππου

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν το ζευγαράκι είχε πάει στο Λόφο του Φιλοπάππου για μια ρομαντική βόλτα. Ο Νίκος είχε γνωρίσει την φίλη του στο εξωτερικό και είχαν έλθει μαζί στην Ελλάδα, καθώς η 23χρονη διαμένει μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.
Οι τρεις ληστές αιφνιδίασαν το ζευγαράκι και το ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 25χρονος φοιτητής λογομάχησε μαζί τους και μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήλθε και στα χέρια με κάποιους από αυτούς, καθώς φέρει αμυχές και εκδορές στα χέρια από αιχμηρό αντικείμενο.
Το ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι κατά την διάρκεια τις συμπλοκής και της ενδεχόμενης συμπλοκής, είτε οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο στο κενό, είτε ο ίδιος να γλίστρησε.

Οι συμμορίες

Στην πλέον τουριστική περιοχή της Αθήνας, στα μέρη της Ακρόπολης δηλαδή, δυστυχώς τα δυο τελευταία χρόνια δρουν συμμορίες αλλοδαπών και Ρομά, οι οποίοι ληστεύουν τουρίστες και ζευγαράκια που κάνουν την βόλτα τους στο Θησείο, την Ακρόπολη και το λόφο του Φιλοπάππου.
Η ΕΛ.ΑΣ έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο για την Αστυνόμευση της περιοχής, λόγω της τουριστικής της σημασίας και μάλιστα μέχρι στιγμής έχουν εξαρθρωθεί τουλάχιστον 7 συμμορίες Πακιστανών, Αλγερινών και Ρομά που είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες ληστείες με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και σπασμένων μπουκαλιών.
Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακιστεί, δυστυχώς όμως και όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί: «ένα κεφάλι κόβεις, δυο ξεπετάγονται. Λερναία Ύδρα οι συμμορίες των αλλοδαπών και Ρομά που πηγαίνουν στην περιοχή για την παράνομη δραστηριότητα τους».
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του