ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνω από 1.000 αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας... για να μην γίνει Καμπούλ


POreia789Διαβάστε στο spirospero όλα τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η αστυνομία για να μην μετατραπεί σε... Καμπούλ!
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του spirospero, από το απόγευμα της Παρασκευής ενισχύονται οι περιπολίες σε όλο το κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στην περιοχή του Συντάγματος μέχρι και την Ομόνοια.
Για τις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου, η Χρυσή Αυγή έχει εξαγγείλει συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero, τα τηλέφωνα από τα τοπικά γραφεία της οργάνωσης έχουν πάρει φωτιά εδώ και μέρες κι απ' ότι φαίνεται αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα πούλμαν από διάφορες περιοχές της επαρχίας, μεταφέροντας μέλη της οργάνωσης.
Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης, κυρίως προς την κυβέρνηση αλλά και ειδικότερα τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ειδικά τώρα, που με τη δολοφονία των δύο μελών της έξω από τα γραφεία της, στο Νέο Ηράκλειο, το κλίμα της κοινής γνώμης έχει αναστραφεί, μετά το δημοσκοπικό στραπάτσο, που ακολούθησε τις συλλήψεις και προφυλακίσεις της ηγεσίας του κόμματος.

Για την ίδια ημέρα, το Σάββατο, όμως, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση - ΑΚ (πρόκειται για την «επίσημη» κίνηση των αναρχικών) έχει εξαγγείλει αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς το Σύνταγμα! Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο spirospero ότι έχει υπάρξει ανάλογη κινητοποίηση κόσμου και από το ακροαριστερό στρατόπεδο.
Το ανησυχητικό είναι ότι στην αναγγελία της ΑΚ έχει δηλώσει ότι θα μετάσχει και η ΚΕΕΡΦΑ. Πρόκειται για αντιφασιστική κίνηση, που χρεώνεται στον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Μάλιστα, με σχετική τους ανακοίνωση ενημερώνουν ότι όχι μόνο θα κατέβουν στην συγκέντρωση στα Προπύλαια, στις 4.00 το απόγευμα, αλλά θα κάνουν κανονικά και την πορεία προς το Σύνταγμα, ίσως και προς τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Μεσογείων.
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.
Όπως ήταν φυσικό, οι δύο αναγγελίες των ακραίων οργανώσεων έχουν σημάνει συναγερμό στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται σε ύψιστη ετοιμότητα, από το μεσημέρι της Παρασκευής. Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, «δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.
Όπως διευκρινίζεται από την ΕΛ.ΑΣ., θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση των δύο συγκεντρώσεων, δεν πρόκειται, όμως, να αφήσουν να γίνει καμία από τις δύο πορείες.
Πληροφορίες του spirospero αναφέρουν ότι ανάμεσα στα έκτακτα μέτρα που σχεδιάζει να αναπτύξει η αστυνομία περιλαμβάνεται και το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι το τέλος των συγκεντρώσεων σε Ευαγγελισμό, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του