ΜΑΡΤΥΡΑΣ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
Μαρτυρία- κλειδί σε άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, έδωσε ένας ποινικός κρατούμενος ο οποίος είναι έγκλειστος για δολοφονίες. Φέρεται να είπε πως γνωρίζει τον δολοφόνο των δύο νεαρών μελών της...
Χρυσής Αυγής, καθώς και πως έχει συμμετάσχει σε τρομοκρατικά χτυπήματα της οργάνωσης- φάντασμα ΟΠΛΑ και της Σέχτας Επαναστατών.
Ο ποινικός κρατούμενος, ο οποίος έχει προφυλακισθεί για δολοφονίες ποινικού δικαίου, φέρεται να είπε σε άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, πως γνωρίζει τον εκτελεστή του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, ενώ παράλληλα είπε πως συμμετείχε και στην επίθεση στο Alter τον Φεβρουάριο του 2009, αλλά και στην επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, αναφέρει η Espresso.
Όπως σημειώνεται στη συνέχεια του δημοσιεύματος, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέκριναν τα βίντεο από την επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και στο Νέο Ηράκλειο και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο εκτελεστής έχει την ίδια σωματοδομή, αλλά και το ίδιο χαρακτηριστικό βάδισμα, με την ΕΛ.ΑΣ πλέον να έχει επικεντρώσει τις έρευνες της σε τρία άτομα.
Όπως αναφέρουν, πάντως, αστυνομικές πηγές, το γεγονός ότι ένας ποινικός κρατούμενος ξέρει πρόσωπα και πράγματα για την νέα τρομοκρατία, αποδεικνύει πως σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει ενός είδους «συνεννόησης» μεταξύ ποινικών - τρομοκρατών, κυρίως σε θέματα λογιστικής υποστήριξης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του