ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΑ "Πυραυλική φωτιά" στο Πεδίο Βολής Κρήτης από S-300PMU1, HELLFIRE, PENGUIN κλπ


"Παίρνει φωτιά" το Πεδίο Βολής Κρήτης από τις 25 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου: Από 25 έως 29 Νοεμβρίου διαδιεξαχθεί η διακλαδική άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 2013», κατά την διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν βολές επιφανείας-επιφανείας και αέρος-επιφανείας εναντίον πλωτού στόχου.
Ταυτόχρονα η Πολεμική Αεροπορία τίθεται σε ετοιμότητα για να είναι έτοιμη να αποτρέψει προσπάθειες καταγραφής της όλης επιχειρησιακής διαδικασίας.
Στην άσκηση, η οποία θα γίνει σε συνδυασμό με την άσκηση «ΟΡΜΗ 4/13» του Πολεμικού Ναυτικού, έχουν προγραμματιστεί βολές:
>AGM114 HELLFIRE από Ε/ΕΠ ΑΗ-64 APACHE του ΣΞ
>PENGUIN ΜΚ-2 MOD3 από ΤΠΚ του ΠΝ
>AGM-65G Mavericj και GPU-12 από F-4E και F-16 της ΠΑ
Ερωτήματα η ετοιμότητα των βλημάτων PENGUIN ΜΚ-2 MOD3 που επανειλημμένα έχουν προκαλέσιε προβλήματα σε ότι αφορά την ετοιμότητά τους...
Ακολουθεί στις 11 Δεκεμβρίου η μεγάλη στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά για την Πολεμική Αεροπορία: Η βολή αποδοχής των S-300PMU1 που θα σημάνει την ένταξη του κορυφαίου αντιαεροπορικού συστήματος στο ΝΑΤΟ και στην περιοχή της Α.Μεσογείου (ακόμα δεν έχουν αφιχθεί στην Συρία τα συστήματα που έχουν παραγγελθεί).

Διαβάστε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί όλη την πραγματική ιστορία από την ώρα που αναγγελθηκε η απόκτησή του από την Κύπρου, μέχρι την στιγμη σήμερα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του