Χάος στη Βουλή πριν από λίγο! Άγριος καυγάς με Γεωργιάδη – Απ. Κακλαμάνη για μια συνέντευξη στον Βαξεβάνη!


Ενώ η συζήτηση κινούνται γύρω από τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων, τα αίματα άναψαν ότι το λόγο πήρε ο Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας για «αδιαφάνεια και παρασκήνιο». Τότε ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς με τον Α. Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η διαδικασία τηρήθηκε με το γράμμα του νόμου και πως οι αιτήσεις πέρασαν από τα αρμόδια όργανα και το ΑΣΕΠ.

Η αντιπαράθεση ξέφυγε όταν ο Υπουργός Υγείας επέκρινε τον Απόστολο Κακλαμάνη για τις ..ραδιοφωνικές επιλογές του, καθώς έδωσε συνέντευξη στον ρ/σ «κόκκινο» στον Κώστα Βαξεβάνη, κάνοντας αναφορές για τη λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε στο περιοδικό του.


«Στο ραδιόφωνο μπορεί κανείς να πει την άποψή του, ενώ στην τηλεόραση παίζει θέατρο» ήταν απάντηση του Απόστολου Κακλαμάνη.

Στον καυγά μπήκε και ο Προεδρεύον εκείνη την ώρα, Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας στον Υπουργό Υγείας ότι θα πρέπει να απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών και να μην ασκεί κριτική για το που θα παραχωρήσεις συνέντευξη.

«Όταν οι συνάδελφοι σας αναφέρονταν στη γυναίκα μου και έλεγαν ότι εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν σας είδα να λέτε τίποτα» ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.http://olympia.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του