Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Έδωσαν άλλα 68 εκατ. ευρώ στο Μπόμπολα για έργο που δεν έγινε

Λεφτά δεν υπάρχουν για μισθούς και συντάξεις, όχι όμως και για τον κ. Μπόμπολα. 

Το HOT DOC αποκαλύπτει στο τεύχος που κυκλοφορεί μία σκανδαλώδη αποζημίωση ύψους 68 εκατ. ευρώ προς τον κ. Μπόμπολα για έργο που δεν έγινε ποτέ.

Πρόκειται για τη δεύτερη αποζημίωση ύψους πολλών εκατομμυρίων καθώς, όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC σε προηγούμενο τεύχος, για το ίδιο έργο είχαν δοθεί άλλα 68 εκατ. ευρώ, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε 136 εκατ. Ευρώ. Και όλα αυτά λόγω της σκόπιμης ή της κακής λειτουργίας του ελληνικού δημοσίου.

Την ίδια ώρα που για το συγκεκριμένο έργο έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ευρωπαϊκη Τράπεζα Επενδύσεων και στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). H τελευταία έχει ξεκινήσει έρευνα και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα φωτιά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του