ΣΤΗΝ "ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Περίεργη επίθεση κυκλωμάτων της νύχτας σε βουλευτή της ΝΔ


Aνοιχτούς λογαριασμούς και εμπλοκή κυκλώματα της νύχτα φαίνεται ότι έχει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος.
 Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, σε περιστατικό που σημειώθηκε προχθές το βράδυ, σε πολυσύχναστο σημείο κοντά στην περιοχή της Ελευθερίου Βενιζέλου στη δυτική πλευρά της Πάτρας, πλησίασε τον βουλευτή της ΝΔ ένας γωνστός του  απ'ότι φάνηκε που βρίσκεται υπό κατηγορία για υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας και μετά από σύντομη συνομιλία μαζί του άρχισε να τον βρίζει με βαρείς χαρακτηρισμούς υπονοώντας ότι κάποτε ήταν στην ίδια ομάδα και τώρα κάνει πως δεν του ξέρει και δεν τους βοηθά καθόλου.
Για την επίθεση ενημερώθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν μετά από λίγη ώρα, όμως δεν χρειάστηκε η επέμβασή τους.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λίγους μήνες σε βάρος του βουλευτή.

Πριν από δύο περίπου μήνες, στις 27 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος βουλευτής της ΝΔ είχε δεχθεί και πάλι τη φραστική επίθεση δυο νεαρών μέσα στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Η εξύβριση αφορούσε στην ίδια υπόθεση, την οποία και είχε χειριστεί την περίοδο που ήταν εν ενεργεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ( υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας).
Το ερώτημα είναι τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την υπόθεση και γιατί δεν ασχολούνται οι αρχές περισσότερο. Απειλείται ο Θ.Νταβλούρος από κάποιους παρανόμους τους οποίους είχε βλάψει όταν ήταν διοικητής της Ασφάλειας; (Οι πληροφορίες μας αυτό λένε...
Τότε επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι γνωστά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία και στις αστυνομικές αρχές, θα έπρεπε να συλληφθούν άμεσα και να προστατευθεί ο βουλευτής της ΝΔ.
Εκτός και αν υπάρχει άλλο ζήτημα το οποίο έχει να κάνει με πιο σκοτεινές καταστάσεις (μοιρασιές, ριξίματα κλπ) που καλό θα ήταν να ερευνήσει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ (κάνοντας ένα διάλλειμα από την δίωξη "χρυσαυγιτών αστυνομικών")...
Γενικά πάντως η Πάτρα λόγω της ανεργίας θυμίζει 'Αγρια Δύση"...
Tμήμα ειδήσεων defecenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του