Το ΒΗΜΑ «τελειώνει» τον Βενιζέλο


BeniΩς «διαλυμένη διαδήλωση» περιγράφει  το Βημα της Κυριακής το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, φουντώνοντας τα σενάρια διαδοχής στον συνασπισμό. Μάλιστα,  δημοσιεύει  και ονόματα πιθανών διαδόχων του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που αναγκαστεί να αποχωρήσει.
Οπως γράφεται χαρακτηριστικά η εφημερίδα, ο κ. Βενιζέλος δεν ελέγχει ούτε την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ούτε τον κομματικό μηχανισμό.
«Η εντύπωση ότι ο κ. Βενιζέλος δεν ελέγχει ούτε την κοινοβουλευτική ομάδα ούτε το κόμμα έφερε στην επιφάνεια κρυμμένες φιλοδοξίες, πολιτικά και προσωπικά αδιέξοδα» γράφει το δημοσίευμα, με αφορμή την διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη, την αποστασιοποίηση του Νίκου Σηφουνάκη και τα ήξεις αφίξεις κορυφαίων στελεχών που στηρίζουν α λα καρτ το ΠΑΣΟΚ.
Στο επίμαχο δημοσίευμα, αν και αναφέρεται ότι «στην περίπτωση που ανοίξει άκαιρα μια διαδικασία διαδοχής, το πιθανότερο είναι να τιναχθεί στον αέρα το ΠΑΣΟΚ», κατονομάζονται ως πιθανότεροι διάδοχοι οι κύριοι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, καθώς και από τη νεώτερη γεννιά στελεχών ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του