Μετά την «ξεκούραστη» σφαγή στο γραφείο του Κυριάκου η Τρόικα πάει στο Υπ.Οικ.


1773«Ναι σε όλα» εισέπραξε από τον Μητσοτάκη η Τρόικα-Λουκέτα, απολύσεις ...μόνο δημόσιες εκτελέσεις δεν ζήτησαν! ...Και τώρα τα σπίτια σας Έλληνες
Έρχεται «ξαφνικός θάνατος» για νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου στο Δημόσιο. Οι 4.000 απολύσεις του 2013 αναμένεται να περιλαμβάνουν όσους προέλθουν από την αμυντική βιομηχανία.
«Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν αποτελεί αγκάθι στις διαπραγματεύσεις», όπως δήλωσε ανώτερο στέλεχος αμέσως μετά τη συνάντηση με την τρόικα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα για την αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου και ξεκαθάρισε ότι προσμετρώνται κανονικά οι απολύσεις της ΕΡΤ στον στόχο που έχει τεθεί».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση του δεύτερου κύματος της κινητικότητας θα ολοκληρωθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2014.
Οι 4.000 απολύσεις του 2013 αναμένεται να περιλαμβάνουν όσους προέλθουν από την αμυντική βιομηχανία, ενώ δεν αποκλείεται ο «ξαφνικός θάνατος» σε ένα μικρό ή μεσαίο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με πρώτη την περίπτωση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας.
Άρση πλειστηριασμών

Εν τω μεταξύ, μια ώρα κράτησε η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης με τους επικεφαλής της τρόικας. Το βασικό θέμα ήταν η άρση των πλειστηριασμών.
Κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης είπαν ότι οι δύο πλευρές επανέλαβαν τις θέσεις που είχαν εκφράσει στην τελευταία τους συνάντηση και δεν υπήρξε σύγκλιση απόψεων.
Το θέμα παραπέμφθηκε σε διαπραγματεύσεις των τεχνικών κλιμακίων με χρονικό ορίζοντα λήψης αποφάσεων στις 15 Δεκεμβρίου.
Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα για το δημοσιονομικό κενό του 2014 – ενόψει και της αυριανής κατάθεσης του προϋπολογισμού στη βουλή – αλλά και για τα αμυντικά συστήματα.
Σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ στα αμυντικά συστήματα παραμένει ακόμα η διαφορά των δύο πλευρών. «Εμείς θέλουμε λύση διαρκείας εν λειτουργία με εταιρία με εξαγωγικό προσανατολισμό», αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι...Εκείνοι θέλουν λουκέτο!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του