Mε «γέλια μέχρι δακρύων» προειδοποιεί ο «γελωτοποιός» την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ


moylalsodoosffΜε τον ιό της εσωστρέφειας να εξαπλώνεται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη η συνεδρίαση της της ΚΟ του κόμματος και η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι». Η κριτική κατά κεντρικών επιλογών της ηγεσίας και του κ. Αλ. Τσίπρα εξαπολύεται τόσο εξ αριστερών όσο και από «ανένταχτους» του ΣΥΡΙΖΑ, με προεξάρχοντα μεταξύ αυτών τον κ. Π. Τατσόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε αποστάσεις από την τακτική του κόμματος κατά των «Νέων» και του σκοτσογράφου κ. Δ. Χαντζόπουλου, κατά του οποίου εστράφη με μένος η Κουμουνδούρου για ένα γελοιογραφικό του σχόλιο.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύθηκε ότι η συνεδρίαση της Τρίτης θα προσλάβει χαρακτήρα ξεκαθαρίσματος λογαριαμών, κάτι που μετέφερε από την Παρασκευή ο γραμματέας της ΚΟ κ. Ν. Βούτσης, λέγοντας ότι «με τον Τατσόπουλο θα τα πούμε στην ΚΟ».

Εν όψει αυτών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε την Δευτέρα μέσω facebook: «O γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. ανεφερόταν σε χαρακτηρισμό που του αποδόθηκε από την «Αυγή»). Αύριο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων» και συμπλήρωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί τίποτε και από κανέναν.
tasdsd
Όλα αυτά διαδραματίζονται στον απόηχο και της πρόσκλησης του κ. Τσίπρα προς βουλευτές της συμπολίτευσης να ρίξουν την κυβέρνηση και να συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κίνηση, εξελήφθη από τους υπόλοιπους παράγοντες της πολιτικής σκηνής ως προτροπή σε αποστασία, ενώ ψυχραιμότερες φωνές περιορίστηκαν να μιλούν για κρίση στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ και απόδειξη της αδυναμίας του να συνομιλήσει για πολιτικές συμμαχίες με στόχο την εφαρμογή των όσων επαγγέλλεται.
Όπως γράφει σήμερα το Βήμα από την έκβαση της συνεδρίασης θα κριθούν πολλά, ενώ ειδικώς σε ό,τι αφορά τον κ. Τατσόπουλο, οι εξελίξεις μπορεί και να αποδειχθούν καταλυτικές.
Αν ο κ. Τσίπρας προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις, είτε δηλαδή διαγραφή του βουλευτή, είτε επιβολή σιωπητηρίου, οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενδέχεται να είναι απρόσμενες και υπό το πρίσμα αυτό κάποιοι ήδη μιλούν για ενδεχόμενα αναταράξεων, που θα συντείνουν στην ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και πιθανώς δεν θα αφήσουν αλώβητο τον ΣΥΡΙΖΑ.

skoaskodkskofΣκουρτέλης: «Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής Τατσόπουλου, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα»

Αν και δεν έκρυψε ότι διαφωνεί με αρκετές από τις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Τατσοπουλος, ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει θέμα διαγραφής του βουλευτή από το ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Βήμα FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναφερόμενος στον κ. Τατσόπουλο επεσήμανε πως «έχει εκφράσει διάφορες απόψεις που σε κάποια ζητήματα, το τελευταίο διάστημα, απέχουν πάρα πολύ από τις συλλογικές μας εκτιμήσεις και τοποθετήσεις».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το ζήτημα θα συζητηθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα. «Απλά να ξέρετε ότι δεν με ενοχλεί τόσο η δυνατότητα του κάθε βουλευτή να λέει την άποψή του, όσο το να στεκόμαστε λίγο στο περιεχόμενο αυτών», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «πολλά από αυτά που είπε ο κ. Τατσόπουλος είναι λάθος».
Ο κ. Σκουρλέτης όμως επεσήμανε πως δεν έχει τεθεί ζήτημα διαγραφής του βουλευτή, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του