Ο Ρακιντζής μπαίνει με εντολή Μανιάτη στον Οργανισμό Ανακύκλωσης!

Με κατεπείγουσα εντολή του υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής θα περάσει από κόσκινο τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση στον Οργανισμό που ρυθμίζει την τεράστια αγορά της ανακύκλωσης στη χώρα, έχει φθάσει σε οριακό σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες...
ημέρες, ο κ. Μανιάτης, "ξήλωσε" το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), λόγω μη εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Ιωάννης Αγαπητίδης, ήταν παράλληλα και μέλος του ΔΣ του ΚΑΠΕ.

Οι φήμες οργιάζουν ότι ο Γενικός Επιθεωρητής θα έχει πολύ δουλειά στον έλεγχο του ΕΟΑΝ αφού τα δημοσιεύματα αλλά και οι καταγγελίες έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο καιρό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν αποκαλυφθεί σημαντικά θέματα, όπως, για παράδειγμα, η μεταφορά των σκουπιδιών της Μυκόνου αλλά και άλλων περιοχών στη Φυλή με το πρόσχημα της ανακύκλωσης με τους μπλε κάδους καθώς και η μη ανανέωση της άδειας του συστήματος ΣΥΔΕΣΥΣ το οποίο δικαιώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας κ.α.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του