Λιάγκας-Σκορδά-Αναστασιάδης σχολιάζουν την σύλληψη του Κωστόπουλου!


41c04565e2af5d1b8a3ca824a75841b5 LΣτο «Πρωινό» σχολίασαν με τον καλεσμένο τους Θέμο Αναστασιάδη την σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου!
«Αυτή τη στιγμή που κάνουμε εκπομπή, σε μια απέναντι εκπομπή ο Κωστόπουλος παραδόθηκε για χρέη στο δημόσιο. Αυτό είναι καθημερινό. Φαντάζομαι θα πάει μέσα, θα βγει έτσι κι αλλιώς», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης.
«Αλλά εγώ τώρα, επειδή ξέρω ότι η μισή Ελλάδα χαίρεται και η άλλη μισή στεναχωριέται, το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο ο οποίος στο κάτω κάτω, ο οποίος όπως εγώ και εσύ και κάποιος άλλος έχει κάνει την πορεία του, πληρώνει τα λάθη του. Έρχονται και τα ζόρια στη ζωή, έρχονται και οι άσχημες μέρες, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του και να πω και ένα μπράβο στην γυναίκα του, η οποία κάθεται εκεί και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της. Νιώθω την υποχρέωση να το πω και συγγνώμη που είμαστε σε διαφορετικό κανάλι, αλλά αυτές είναι οι ανθρώπινες στιγμές. Δηλαδή άμα μάθεις ότι ο άλλος είναι άρρωστος, τι θα πεις; Καλά να πάθει;» πρόσθεσε ο Θέμος! Και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είχαν κανέναν πρόβλημα να αναφερθούν το γεγονός. Μάλιστα, ο Γιώργος ήταν ενήμερος για την σύλληψή του!

Όσο για το αν έκανε καλά ο Πέτρος να κάνει πρωινή εκπομπή ο Θέμος απάντησε: «Επειδή τον ξέρω, παλιά ήμασταν φίλοι, τώρα δεν είμαστε, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελε να κάνει στη ζωή του, που πάει να πει ότι ο άνθρωπος αναγκάστηκε να το κάνει, τον έφεραν οι καταστάσεις, πώς να το κάνουμε; Δε θα έκανες και εσύ τα πάντα; Ο Κωστόπουλος ήταν σε άλλη φάση, ο άνθρωπος είχε τα περιοδικά του και χρεοκόπησε. Ήταν μια επιλογή που φαντάζομαι την έκανε αναγκαστικά. Ήταν για να κάνει κάτι άλλο, τις βραδινές εκπομπές, τέτοια πράγματα...».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του