ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 129...

...ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ...
Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις απεργάζονται τα ηνωμένα επιτελεία της Βουλής...
και του Μεγάρου Μαξίμου, για να «καθαρίσουν» το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη από κάθε «σκιά» που έχει να κάνει με το μετοχολόγιο της κατασκευαστικής του εταιρείας.Αρχικά, ο υπουργός Επικρατείας «πιάστηκε» να έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2015 μετοχές κατασκευαστικής εταιρείας, αν και ο σχετικός νόμος απαγορεύει σε υπουργό να εμφανίζεται βασικός μέτοχος εταιρείας.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα η αρμόδια Επιτροπή να συνεδριάσει την περασμένη Παρασκευή και να αποφασίσει την κατά προτεραιότητα παραπομπή της συγκεκριμένης δήλωσης σε ορκωτούς λογιστές για έλεγχο. Όμως, μία ημέρα μετά, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Βαρεμένος, «αποκάλυψε» ότι δίνεται η δυνατότητα στον κ. Φλαμπουράρη και σε άλλους 70 βουλευτές (εκλεγέντες Ιανουάριο - Σεπτέμβριο 2015) να υποβάλουν νέες δηλώσεις.

Σήμερα, διαρρέεται ότι οι εμπλεκόμενοι δεν είναι 70, αλλά περίπου 130. Δηλαδή, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας, βρίσκουν την ευκαιρία και άλλοι 129 να «διορθώσουν» τις «ατέλειες» των «πόθεν έσχες» τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή «πόθεν έσχες» προσανατολίζεται να στείλει στους ορκωτούς λογιστές για έλεγχο όχι την πρώτη δήλωση του κ. Φλαμπουράρη, αλλά τη διορθωμένη.

Τη νέα, δηλαδή, δήλωση, που θεωρείται σίγουρο πώς δεν θα περιλαμβάνει τις μετοχές της εταιρείας του, αποφεύγοντας με τον τρόπο τον «ενοχλητικό» έλεγχο για το μετοχολόγιό του.

Οι νόμοι δεν ισχύουν για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει το Ποτάμι, κατακρίνοντας τη διαχείριση για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Το Ποτάμι: Οι νόμοι δεν ισχύουν για τους υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Όπως αναφέρουν από τη Σεβαστουπόλεως, «στην κραυγαλέα υπόθεση Φλαμπουράρη, η κυβερνητική πλειοψηφία αντί να ελέγξει το Πόθεν Έσχες του υπουργού Επικρατείας και να τηρηθούν αυτά που προβλέπει ο νόμος, επιχειρεί να καλύψει εκ των υστέρων τις παρανομίες του για τη μεταβίβαση των μετοχών και τα μαύρα ταμεία με την υποβολή νέας δήλωσης».

Υπογραμμίζεται, δε, ότι «οι νόμοι ισχύουν για τους άλλους, όχι όμως και για τους υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τα συνθήματα περί διαφάνειας φαίνεται πως δεν αφορούν στην πρωθυπουργική αυλή».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του