Οι εφαρμογές Novoville

novo5
Τα smartphones και Tablet έχουν μπεί για τα καλά στη ζωή μας.Μέσα απο αυτά μας δίνεται η δυνατότητα κατεβάζοντας εφαρμογές να κάνουμε τη καθημερινότητα μας αρκετά πιο εύκολη.Ποιός φανταζόταν πριν λίγα χρόνια, οτι θα υπάρχει το Shazam και θα μπορούσε ο χρήστης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ανακαλύψει το τίτλο του τραγουδιού που παίζει εκείνη τη στιγμή.
Πριν απο λίγες μέρες ανακαλύψαμε μια πολυ όμορφη προσπάθεια ,η οποία προσφέρει και κοινωνικό έργο.
Μια όμαδα νέων απο την Αθήνα δημιούργησε  για android και ios συσκευές την εφαρμογή NOVOVILLE.

Τι είναι όμως το Novoville;
Το novoville είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής και διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος.
novo2
Το novoville αλλάζει τον παραδοσιακό μηχανισμό διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και τον πλαίσιο σχέσης Δήμου-Πολίτη με τρόπο αποτελεσματικό, διαφανή και οικονομικό.
novo1

Οι χρήστες κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή novoville στα κινητά τους τηλέφωνα και μπορούν να δηλώνουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο προβλήματα δημοσίου ενδιαφέροντος. Λακκούβες, οδική σήμανση, δημόσιος φωτισμός, διαρροές υδάτων, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα πάρκα και δεκάδες άλλα προβλήματα που συναντάμε στις πόλεις μας καθημερινά μπορούν να αναφέρονται, να ενημερώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου και τελικά να επιλύονται συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση των πόλεων μας.
Παράλληλα, οι δημόσιοι φορείς όπως οι Δήμοι, χρησιμοποιούν ένα online διαχειριστικό σύστημα με διαδραστικούς χάρτες ώστε να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τα προβλήματα που δηλώνονται από τους πολίτες και να δρομολογούν την επίλυση τους με βέλτιστο τρόπο, κρατώντας ταυτόχρονα ενήμερους τους πολίτες για το στάδιο εξέλιξης.
Με το novoville βελτιώνουμε τις γειτονιές μας και παράλληλα βοηθάμε τους Δήμους που ζούμε και εργαζόμαστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.
Με το novoville συνεργαζόμαστε και κάνουμε τις πόλεις μας καλύτερες!
Πως λειτουργεί;
Πως λειτουργεί;
Το novoville είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets που επιτρέπει στους χρήστες εύκολα και γρήγορα να δηλώνουν προβλήματα δημοσίου ενδιαφέροντος σε πέντε απλά βήματα:
  1. Φωτογραφίζει με την κάμερα το πρόβλημα
  2. Λαμβάνει ακριβή τοποθεσία με στίγμα στο χάρτη
  3. Επιλέγει την κατηγορία του προβλήματος
  4. Εισάγει προαιρετικά μια σύντομη περιγραφή
  5. Καταχωρεί την αναφορά!
novo3
Μόλις αποσταλεί η αναφορά, ειδικό σημείο εμφανίζεται στον χάρτη της πόλης και η αρμόδια υπηρεσία λαμβάνει αυτόματα αναλυτική αναφορά του συμβάντος. Ο χρήστης ενημερώνεται σε όλη την πορεία επίλυσης του προβλήματος μέχρι την οριστική του διευθέτηση.
novo4
Εμείς το κατεβάσαμε ,δημιουργήσαμε το λογαριασμό μας και έιμαστε ετοιμοπόλεμοι να καταγράψουμε τα προβλήματα που θα συναντάμε απο δώ και πέρα..Κάντε το κι εσείς!
Επισκεφθείτε το www.novoville.com
novo-agrinio

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του