ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟΥ 902(ΤΟΥ ΚΚΕ)ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΙΖΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΩΝ OFF SHORE ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

pappas3

Ο κ.Νίκος Παπάς, στενός συνεργάτης του αξιότιμου κύριου πρωθυπουργού, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εξαιρετικά εκτεθειμένος.
Υποτίθεται ότι έχει αναλάβει να δώσει τα ελληνικά κανάλια σε έντιμους, σοβαρούς και διαυγείς ιδιοκτήτες. Υποτίθεται. Γιατί τα γεγονότα άλλα δείχνουν και μαρτυρούν.Προσφάτως ο κ.Παππάς, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για μια ακόμα φορά.Συνομιλητής του ο γνωστός και «πρύτανης» στις παλιοδουλειές στον ελληνικό χώρο, πολυκαναλάρχης, Φίλιππος Βρυώνης.Ο Βρυώνης ζήτησε να δει τον υπουργό για να του ζητήσει χάρες. Όπως κάνει πάντα και φυσικά με ενδιάμεσους. Μια από τις χάρες είναι πως θα πάρει τη συχνότητα της πανελλαδικής εμβέλειας με όσο πιο αναίμακτο τρόπο, δίνοντας σαφώς τις εγγυήσεις του(εκτός και εαν υποσχέθηκε και άλλα πράγματα και συναλλάγματα)προς τον κύριο υπουργό.

Ο κ.Νίκος Παππάς όμως έχει υποπέσει σε διπλό ηθικό αλλά και πολιτικό ολίσθημα. Το πρώτο ότι συναντά και συζητά με κατηγορούμενους για κακουργηματικές απάτες πολύ μεγάλης αξίας και εύρους.
Το δεύτερο ότι ετοιμάζεται να δώσει δημόσιες συχνότητες σε χρεοφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου. Ο γιος του αγωνιστή της αριστεράς, βγάζει τα μάτια του με τα χέρια του.
apologia-vrioni2
Η απάτη και τα χρέη-Η δικογραφία
 Ο πολυκαναλάρχης Βρυώνης(που συναντιέται-ιόταν με πολιτικά πρόσωπα συνεχώς και αδιαλείπτως στον παρελθόν, στο παρόν αλλά και στο μέλλον υποσχόμενος μίζες και δωράκια, έτσι γίγαντα Βρυώνη;), αντιμετωπίζει μια σοβαρή κακουργηματική απάτη που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ. Τη δικογραφία την έχει όλη το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και θα τη δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες. Και μετά θα την στείλει στο γιο του στελέχους της αριστεράς και νυν υπουργό, μήπως και καταλάβει ποιοι επιδιώκουν να πάρουν τις δημόσιες συχνότητες στη χώρα. Κατά τα δικόγραφα, ο Βρυώνης παρουσιάστηκε στον ανακριτή τον Δεκέμβριο του 2014 για να λογοδοτήσει για μια βρομοδουλειά: Πούλησε καράβια σε επιχειρηματία αλλά δεν του έδωσε ποτέ τις μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσό άνω του 1.000.000. Μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει στα χέρια του ακάλυπτες επιταγές του συνομιλητή των υπουργών. Πέραν αυτού ο ίδιος καναλάρχης έχει τεράστια οφειλή στο Δημόσιο για ΦΠΑ άνω των 3-4.000.000 ευρώ.
Είπατε τίποτα για τους συνομιλητές των υπουργών της Αριστεράς;
Ως γνωστόν ο γίγας Βρυώνης είναι ο «πρύτανης» της λαμογιάς με την αγοραπωλησία του 902 του ΚΚΕ μέσω offshore και ιδιοκτήτες Πακιστανούς και Αφγανούς.
Μιλάμε για δουλειές με επίπεδο… 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του