ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

katrougalos

Μεγάλη ένταση επικράτησε αργα το απόγευμα της Τρίτης,  στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί και εδώ και προσπάθησαν να εμποδίσουν την διεξαγωγή της ενημερωτικής εκδήλωσης για το ασφαλιστικό με τη συμμετοχή του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

katrougkalos-kalamata-ntou


Ο κ. Κατρούγκαλος, μαζί με τους άλλους δύο βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, τη Γιώτα Κοζομπόλη και τον Πέτρο Κωνσταντινέα, έχει εισέλθει στο Εργατικό Κέντρο, αλλά μέλη του ΠΑΜΕ ζητούν την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου για να ζητηθεί η αποχώρηση του υπουργού.
Μετά από αρκετή ώρα διαμαρτυριών, τελικά ο υπουργός Εργασίας αποχώρησε και καευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο Rex, όπου αυτή την ώρα έχει συνάντηση με μελη του ΣΥΡΙΖΑ.
eleftheriaonline.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του