Για ληστεία συνελήφθησαν δύο 17χρονοι στη Λιβαδειά

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνέλαβαν τους δύο νεαρούς για ληστεία 56χρονου. Ειδικότερα χθες περίπου στις 21:45΄το βράδυ, σε περιοχή της Λιβαδειάς, οι δύο δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την κατοχή του μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. 
Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών και διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του