ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...
Στους δρόμους της Αθήνας επιστρέφουν από την Δευτέρα οι δημοτικοί αστυνομικοί...
Με κεντρική προτεραιότητα την προστασία του δημοσίου χώρου (παραβίαση της ελεγχόμενης στάθμευσης, παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση σε πεζόδρομους, πλατείες και ράμπες ΑμεΑ, παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου με τραπεζοκαθίσματα κ.ά.), 391 δημοτικοί αστυνομικοί επιστρέφουν στα καθήκοντά τους.
Η Δημοτική Αστυνομία ζητεί τη συνδρομή και τη βοήθεια των πολιτών με επισημάνσεις και καταγγελίες μέσω της Γραμμής του Δημότη όλο το 24ωρο στον τετραψήφιο αριθμό 1595 ή μέσω e mail στο tep@cityofathens.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του