Βόμβα: Ποιος γνωστός υπουργός του ΓΑΠ έτοιμος να δώσει τα χέρια με Τσίπρα

karchimakis-tsipras


Μία συνεργασία που θα συζητηθεί βρίσκεται στα σκαριά. Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα Παραπολιτικά, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Καρχιμάκης ακολούθησε τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ.Ο Μιχάλης Καρχιμάκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1957 στη Σητεία. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 (όταν δημιουργήθηκε) στην Τοπική Οργάνωση Σητείας. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι πρώην διοικητικό στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.Εξελέγη βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1996 αλλά έχασε την έδρα στο Εκλογοδικείο, ενώ επανεξελέγη κανονικά στις εκλογές του 2000, 2004, 2007 και 2009. Το διάστημα 1993–1996 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του τότε Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, στην τελευταία του κυβέρνηση.
Έχει διατελέσει υπεύθυνος του Γραφείου Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν και υπεύθυνος του Τομέα Τεκμηρίωσης, και αποκάλυψε πολλά σκάνδαλα των κυβερνήσεων Καραμανλή το 2004-2009.
Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη του 2009, με απόφαση του Πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου του ανετέθησαν τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του