ΕΚΤΑΚΤΟ: Τινάζονται ΟΛΑ στον ΑΕΡΑ στο Μέγκα! Δεν βγαίνει πάλι το δελτίο ειδήσεων…

MEGA1

Σειρά της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) αυτήν τη φορά να προχωρήσει σε τετράωρη στάση εργασίας απόψε, από τις 18.00 έως και τις 22.00 στο MEGA, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μη μεταδοθεί και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων.
Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΤΙΤΑ επισημαίνει ότι κήρυξε στάση εργασίας, η οποία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και αύριο, απαιτώντας να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών και να απέχει η «εργοδοσία από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές».

Η Ενωση ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται την κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.
«Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του