ΔΡΙΤΣΑΣ : ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...

Τη συνεργασία των φορέων με τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και την παροχή αλληλεγγύης στους ταλαιπωρημένους ...
ανθρώπους, έθεσε ως προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.


Σε δηλώσεις του εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα στο πλαίσιο της περισυλλογής και της διάσωσης μεταναστών που καταφθάνουν εξουθενωμένοι στα ελληνικά παράλια.
«Με τη συνεργασία της κοινωνίας, των μη κυβερνητικών οργανώσεων, της εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα» τόνισε ο υπουργός, ο οποίος χαρακτήρισε «ξεχωριστό παράδειγμα» τη στάση των κατοίκων και των εκπροσώπων φορέων της Μυτιλήνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του