ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

Στο κενό έπεσαν τα σχέδια τριών Αλβανών ζωοκλεφτών οι οποίοι πέρασαν από αφύλακτα μονοπάτια της μεθορίου ...
στο ελληνικό έδαφος, άρπαξαν... αγελάδες και τις οδήγησαν στην πατρίδα τους! Οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί εγκαίρως από τους Έλληνες συναδέλφους τους και τους συνέλαβαν.
Οι δράστες, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, είχαν εντοπίσει τα ξημερώματα της Κυριακής τρεις αγελάδες να βόσκουν σε δασώδη περιοχή κοντά στην κοινότητα Πληκάτι της Κόνιτσας και τις κατηύθυναν προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Όμως, ο 54χρονος ιδιοκτήτης των ζώων αντιλήφθηκε ότι είχαν κάνει... φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Πυρσόγιαννης.Μετά την ενημέρωσή τους, οι άνδρες της αλβανικής Αστυνομίας εντόπισαν τους τρεις δράστες να μεταφέρουν τις αγελάδες στο έδαφος της χώρας τους, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα ζώα, τα οποία κλήθηκε ο ιδιοκτήτης τους να τα παραλάβει από τα σύνορα. Οι διαδικασίες για την έκδοση των δραστών στην Ελλάδα, όπου θα δικαστούν για ζωοκλοπή, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του