ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Ο Τσίπρας κήρυξε στάση πληρωμών…




Το κράτος δεν πληρώνει τίποτα. Ούτε επιδόματα, ούτε… συντάξεις και ενδεχομένως ούτε μισθούς, για να πληρώσει τις δόσεις προς τους δανειστές…Από την πλευρά τους οι δανειστές δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή από την υποδόση των 2 δισ. που έπρεπε να δώσουν. Την ίδια ώρα ο Τσίπρας σφυρίζει αδιάφορα και υπογράφει συμφωνίες με τον Ολάντ για να σχηματιστεί μια νέα ΤASK FORCE η οποία θα ελέγχει όλο τον φορολογικό μηχανισμό και τις αποκρατικοποιήσεις.
Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό μιας χώρας που μετατράπηκε σε αποικία χρέους.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση την ώρα που η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη και ασχολείται με το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.
Τα πράγματα θα φτάσουν για άλλη μια φορά στο απόλυτο μηδέν και στο τέλος ως απο μηχανής θεός τη λύση θα την δώσει η Άνγκελα Μέρκελ…



Τα ψωμιά της κυβέρνησης Τσίπρα είναι λίγα. Η νέα κυβέρνηση εθνικής ανάγκης με τεχνοκράτες και τραπεζίτες που θα προκύψει μέσα στο 2016 είναι ένα σενάριο αναπόφευκτο.

Η αριστερή παρένθεση πάει για κλείσιμο. Ο Τσίπρας και η παρέα της Αίγινας ταλαιπώρησαν τη χώρα για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του