Συνέλαβαν στη Ρόδο τον Αρτέμη Σώρρα


 Λίγα λεπτά πριν τις 23.00 το βράδυ της Κυριακής 25ης Οκτωβρίου 2015, και μετά το πέρας ομιλίας του στη Ρόδο, ο «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος επίσης πιστεύεται από τους οπαδούς του ότισχετίζεται με την Ομάδα Έψιλον, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου.Ενάντια στον Πατρινό «τρισεκατομμυριούχο», αλλά και σε άλλα τρία μέλη της οργάνωσής του, υποβλήθηκε μήνυση, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήνο, κάτοικο Ρόδου.Η σύλληψη έγινε στην καφετέρια Ακταίον της Ρόδου και το μεσημέρι της Δευτέρας θα εμφανιστεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για να αποφασιστεί αν θα δικαστεί ή αν θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες ο «τρισεκατομμυριούχος» ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα και υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.
Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του