ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ...

Επικριτικός για τους ακραία συντηρητικούς κύκλους της Καθολικής Εκκλησίας εμφανίστηκε Ο πάπας Φραγκίσκος ...
μετά την ολοκλήρωση συνόδου των επισκόπων, που άμβλυνε το δόγμα σχετικά με τα διαζύγια, αλλά διατήρησε την σκληρή γραμμή ενάντια στους ομοφυλόφιλους.
Σε μια ομιλία του, ο πάπας δήλωσε πως οι ηγέτες της εκκλησίας θα πρέπει να αντιμετωπίζουν δύσκολα θέματα «χωρίς φόβο και χωρίς να κρύβουν τα κεφάλια τους μέσα στην άμμο».Πρόσθεσε πως η σύνοδος «αποκάλυψε τις κλειστές καρδιές που συχνά κρύβονται ακόμη και πίσω από τα διδάγματα της εκκλησίας ή τις καλές προθέσεις, ώστε να κάθονται στην έδρα του Μωυσή και να δικάζουν, συχνά με υπεροψία και επιπολαιότητα, δύσκολες υποθέσεις και τραυματισμένες οικογένειες».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του