ΕΛΠΕ: ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ Δ. ΕΛΛΑΔΑ...

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο όμιλος εταιρειών «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ», διαψεύδουν δημοσιεύματα ...
για πιθανή εμπλοκή στον διεθνή διαγωνισμό για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας πετρελαίου στη Δ. Ελλάδα (Άρτα – Πρέβεζα, ΒΔ Πελοπόννησος και Αιτωλοακαρνανία).
Όπως σημειώνεται "Τα «Ελληνικά Πετρέλαια» είναι ο μεγαλύτερος καθετοποιημένος ελληνικός ενεργειακός Όμιλος με ετήσιο κύκλο εργασιών 10 δις. ευρώ και λειτουργικά κέρδη πάνω από 500 εκατ. ευρώ. Έχει αναμφισβήτητα την οικονομική επάρκεια, τα μέσα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να εγγυηθεί τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όφελος της χώρας, της οικονομίας και της εταιρείας μας.Τονίζεται ότι "ο όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια» έχει διεξάγει επιτυχώς έρευνες για υδρογονάνθρακες από το 1975 μέχρι σήμερα σε 39 περιοχές σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Λιβύη, Αλβανία και Μαυροβούνιο στις οποίες ανακαλύψαμε κοιτάσματα με πάνω από 200 εκατ. βαρέλια πετρέλαιο. Το θέμα της τεχνικής ικανότητας της εταιρείας έχει ήδη κριθεί θετικά από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης με απόφαση της 5ης Ιουνίου".

"Βρισκόμαστε πλέον στην τελική φάση της επιλογής. Η Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ έχει υποβάλλει τις τελικές τεχνικές και οικονομικές προσφορές για τις περιοχές Άρτα – Πρέβεζα και ΒΔ Πελοπόννησο, οι οποίες έχουν συνταχθεί με αμιγώς επιχειρηματικά, περιβαλλοντικά και επιστημονικά κριτήρια συνεκτιμώντας, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, τις παρατηρήσεις της Επιτροπής Αξιολόγησης στις προηγούμενες προσφορές μας", αναφέρουν τα ΕΛΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του