ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - ΝΤΟΜΠΡΟΦΣΚΙΣ

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας...

«Αυτό που έχει συμφωνηθεί από όλους είναι ότι η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Στουρνάρας μετά τη συνάντηση.
O αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προειδοποίησε χθες ότι αν η αξιολόγηση δεν ολοκληρωθεί έγκαιρα θα υπάρξει ο κίνδυνος για «κούρεμα» των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ.Ο κ. Ντομπρόβσκις τόνισε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών συνδέεται με την πρώτη αξιολόγηση και πρέπει να ολοκληρωθεί μετά από αυτήν και όχι αργότερα από τις 15 Νοεμβρίου.
Αργότερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ.

Η επίσκεψη του κ. Ντομπρόβσκις στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προειδοποίησε χθες ότι αν η αξιολόγηση δεν ολοκληρωθεί έγκαιρα θα υπάρξει ο κίνδυνος για «κούρεμα» των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ.

Έστειλε ακόμη μήνυμα ότι «δεν υπάρξει χρόνος για χάσιμο», ζητώντας να τρέξουν οι μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στο ελληνικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τα «κόκκινα» δάνεια, η άποψη της Κομισιόν, όπως είπε, είναι ότι θα πρέπει να προστατευθούν τα νοικοκυριά που πραγματικά έχουν ανάγκη, ενώ για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση κάλεσε τις ελληνικές αρχές να βρουν ισοδύναμα μέτρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του