ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ! ΕΚΠΕΜΠΕΙ “SOS” O ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: “ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ!” – ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ “ΕΞΥΠΝΕΣ” ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

SU

Ο στρατός της Συρίας εκπέμπει “sos” στους κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές Χομς,Σαλάμ και Χάμα, προκειμένου να λάβουν χώρα οι πρώτες χερσαίες επιχειρήσεις.
“Προσοχή, προσοχή, θα γίνει ειδική επιχείρηση του στρατού, για το δικό σας καλό εγκαταλείψτε την περιοχή και πηγαίνετε εκεί που υποδεικνύει ο Συριακός στρατός. Θα φιλοξενηθείτε και αν είναι απαραίτητο θα σας παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες”, φωνάζουν στους κατοίκους με τέσσερα τεράστια ηχεία πάνω σε ένα φορτηγό.ΔΕΙΤΕ εικόνες και βίντεο τη στιγμή που φορτώνουν τα Su-34 με καθοδηγούμενες βόμβες KA B-500S-E glonass ενώ για πρώτη φορά θα δείτε ρωσικό ελικόπτερο Mi-25 να βομβαρδίζει στο Ιντλίμπ.

Σκοπός της ρωσικής επιχείρησης είναι να απελευθερώσουν την περιοχή που συνδέει τις δύο μεγάλες πόλεις Χάμα και Χόμς η οποία έχει καταληφτεί από τους ισλαμιστές εδώ και τρία χρόνια και να απελευθερώσουν χωριά και πόλεις.
Τότε το ISIS θα εκδιωχθεί προς την ανατολή, στο προπύργιο του τη Ράκα. Η Ρωσία θα παρέχει εναέρια υποστήριξη στον Συριακό στρατό η οποία μετά τον σφοδρό βομβαρδισμό θα λάβουν χώρα οι χερσαίες επιχειρήσεις. Θα είναι η μεγαλύτερη και ιστορική επιχείρηση των τελευταίων ετών.
“Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους Ρώσους” λέει ο διοικητής του 147 Συντάγματος Bess Ahmd Mayrub. “Μας βοηθούν πραγματικά, τώρα βρισκόμαστε κοντά στο Rastan”. Εκεί υπάρχουν ισλαμιστές της Al-Nusra Front και LIH.
Ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν και τότε στρατιώτες αναφωνούν: “Russo! Russiya!
rosia1rosia2rosia3rosia4rosia5rosia6rosia7
Αν η επιχείρηση πετύχει, ο συριακός στρατός θα καταφέρει να αποκόψει τη βόρεια ομάδα των ισλαμιστών σε δύο μέρη, εγκαταλείποντας τους ισλαμιστές στη Παλμύρα χωρίς δυνατότητα ανεφοδιασμού και επικοινωνίας.
Δείτε βίντεο από τη ρωσική βάση





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του