Τετραπλασιασμός στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα το 2015

Τετραπλασιασμός στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα το 2015


«Έτος καμπής» χαρακτηρίζουν το 2015 για τα ενυπόθηκα δάνεια αξιωματούχοι των συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, τα στοιχεία δείχνουν τετραπλασιασμό των στεγαστικών δανείων την επόμενη χρονιά, καθώς μετά από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης έχει αρχίσει να φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην αγορά.

«Ο επόμενος χρόνος θα είναι έτος καμπής για την ελληνική αγορά ενυπόθηκων δανείων. Οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν πως οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν άλλο, η ζήτηση θα αρχίσει να αυξάνεται και οι τράπεζες θα είναι πιο δραστήριες στην παροχή στεγαστικών δανείων» είπε ο Θεόδωρος Καλαντώνης, εκτελεστικός διευθυντής της Alpha Bank.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του