ΑΙΣΧΟΣ : 4 Ασφαλίτες τράβαγαν τον κληρικό από τα μαλλιά. «Συνέλαβαν («απήγαγαν») απόψε με τη βία τον π.Κλεομένη στην Θεσσαλονίκη. Το Βίντεο της σύλληψης».




foto1kleomenis
ΑΙΣΧΟΣ : Ασφαλίτες συνέλαβαν («απήγαγαν») απόψε με τη βία τον π.Κλεομένη στην Θεσσαλονίκη. Το Βίντεο της σύλληψης.
Σήμερα ο αιρεσιάρχης πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε στην Αρχαία (Ρωμαϊκή) Αγορά της Θεσσαλονίκης, για να εγκαινιάσει έκθεση φωτογραφίας για τον ίδιο! Με φωτογραφίες του, με όλους τους ισχυρούς του κόσμου (σε περίοπτη θέση ο Πάπας), από φωτογραφίες που έβγαλε ο «φωτογράφος του Φαναρίου»! Μαζεύτηκαν φυσικά όλοι οι κουστουμαρισμένοι πολιτικοί και λοιποί άρχοντες, αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Έσπευσαν και αρχιμανδρίτες που υπέβαλαν τα σέβη τους στον αιρεσιάρχη, ευελπιστώντας κάποιον δεσποτικό θρόνο. Τα είχαν λογαριάσει όλα στην εντέλεια, όταν ξαφνικά … εμφανίστηκε ένας πραγματικός άνθρωπος του Θεού.

Σε ελάχιστο χρόνο αρκετοί ασφαλίτες τον κύκλωσαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα σε ένα τζιπ (που δεν έφερε κανένα απολύτως χαρακτηριστικό που να δείχνει ότι ήταν της αστυνομίας). Πουθενά δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ ένστολος. «Καθαρόαιμη» απαγωγή.
pateras-kleomenis1
από σχόλιο στο youtube:
Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20.45 ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…… 
ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ.
Σχόλιο:
Δεν ξέρουμε πως αντιλαμβάνονται την «ελευθερία» των προσώπων οι αριστεροί που μας κυβερνούν. 
Ή μάλλον ξέρουμε.
Ξεκαθαρίζουμε ότι στο εξής ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ δίπλα στον π.Κλεομένη, όπως στεκόμαστε δίπλα ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνιστή ορθόδοξο ιερέα.
Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
opaidagogos.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του