ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ η κατάσταση! "Μαύρισαν" οι παραλίες Αγίου Κοσμά-Ελληνικού-Γλυφάδας




Τεράστιες διαστάσεις προσλαμβάνει η ρύπανση στον Σαρωνικό από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου και την πετρελαιοκηλίδα που δημιούργησε.Οι εικόνες που φιλοξενούνται στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι συγκλονιστικές. Η πετρελαιοκηλίδα έχει φθάσει εκτός από την Φρεαττύδα σε Άγιο Κοσμά, Καλαμάκι και Ελληνικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι επεκτείνεται και στη Γλυφάδα.
Ειδικά η εικόνα στις πλαζ του Αγίου Κοσμά είναι αποκαρδιωτική με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και λουόμενους που βρέθηκαν στις παραλίες να είναι συγκλονισμένοι.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, αποκάλυψε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και στις παραλίες της Γλυφάδας τονίζοντας πως ενημερώθηκε για αυτό από τον δήμαρχο της περιοχής, Γιώργο Παπανικολάου.
Δείτε τις φωτογραφίες από το ΑΜΠΕ:





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του