ΒΟΜΒΑ: Καταδίκη Ολυμπιακού από τον ανακριτή διαφθοράς!




 ΆρηςΑσβεστάς@ArisAsvestasΆρης Ασβεστ
to  SDNA  άαποκαλύπτει μια απόφαση-σταθμό για την ελληνική δικαιοσύνη, που δικαίωσε τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη στην αγωγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Μια ιστορική απόφαση που δεν έχει προηγούμενο στα δικαστικά, αλλά και τα αθλητικά δρώμενα, έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το SDNA, δικαίωσε τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη που χειρίστηκε την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, σε αγωγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ένας χρόνος ΝΤΡΟΠΗ για τη δικαιοσύνη!

Η υπόθεση έχει ως εξής: Μετά την ήττα του Ολυμπιακό από την ΑΕΚ στις 13 Φεβρουαρίου 2016 στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προχωρήσει σε μια πολύ σκληρή τοποθέτηση-διαρροή, η οποία δημοσιεύθηκε πανομοιοτύπως στο σύνολο σχεδόν των Αθλητικών Μέσων της χώρας: «Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας Εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι».

Ο κ. Ανδρεάδης, ο οποίος είχε απαγγείλει κατηγορίες σε 35 πρόσωπά (ανάμεσα στα οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης) για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης τον Ιούνιο του 2015, προσβεβλημένος ασφαλώς από τον χαρακτηρισμό του ως «σκευωρός», απέστειλε τότε εξώδικο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι διοικούντες την οποία όμως δεν του απάντησαν ποτέ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής αποζημίωσης για αδικοπραξία μετα συκοφαντικής δυσφήμισης.

Το εκπληκτικό είναι ότι στο δικαστήριο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ισχυρίστηκε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη συγκεκριμένη διαρροή, η οποία δημοσιεύθηκε σχεδόν απαράλλαχτη σε πολλά Μέσα αλλά ποτέ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, σχεδόν αμέσως μετά τη λήξη εκείνου του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διατείνονταν ότι μετά την κατάθεση της αγωγής του Γιώργου Ανδρεάδη επικοινώνησαν με τα Μέσα που δημοσίευσαν αυτή τη διαρροή, καλώντας τα να... διαψεύσουν δημοσίως ότι είχε την παραμικρή σχέση με τον σύλλογο του Πειραιά!

Φυσικά, το δικαστήριο δεν πείστηκε και εξέδωσε καταδικαστική απόφαση για τον Ολυμπιακό, αποδεχόμενο πλήρως τις θέσεις του Γιώργου Ανδρεάδη ότι εκείνη η «ανακοίνωση» περιείχε συκοφαντίες και τίποτα παραπάνω. Του επιδίκασε, μάλιστα, το σύνολο του ποσού που ζητούσε ο ανακριτής!

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια απόφαση-σταθμό, που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, όχι μόνο στο δικαστικό χώρο, αλλά και στον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που εδώ και ένα χρόνο περιμένει να μάθει από το Συμβούλιο Εφετών ποιοι –επιτέλους- θα καθίσουν στο σκαμνί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του