Τραμπ: Ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001








Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τήρησε ενός λεπτού σιγή στον Λευκό Οίκο για τη 16η επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Εν μέσω συνεργατών, κάτω από έναν καταγάλανο ουρανό, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ στάθηκαν σιωπηλοί σε στάση προσοχής στους κήπους του Λευκού Οίκου στις 08:46 τοπική ώρα (15:46 ώρα Ελλάδας), όταν το πρώτο επιβατικό αεροπλάνο, του οποίου την πορεία εξέτρεψαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, έπεσε πάνω σε έναν από τους δύο πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (WTC) στη Νέα Υόρκη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του