Χρηστίδης: Ο Τσίπρας να στείλει εδώ και τώρα σπίτι του τον Καρανίκα






"Ο κ. Τσίπρας οφείλει εδώ και τώρα, μέσα στις επόμενες ώρες, να στείλει τον κ. Καρανίκα από το Μαξίμου στο σπίτι του", σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σχετικά με τη δήλωση του συμβούλου του Πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα για την αναστολή των επενδύσεων της Eldorado Gold στην Ελλάδα.

Ο κ.Χρηστίδης στη δήλωσή του αναφέρει πως: "Κάθε ώρα που περνάει και ο κ. Καρανίκας παραμένει στη θέση του, ο κ. Τσίπρας είναι βαρύτατα εκτεθειμένος" και συνεχίζει: "Η δήλωση του κ. Καρανίκα, συμβούλου του Πρωθυπουργού, είναι προκλητική, αλλά και αποκαλυπτική για τα σχέδια που απεργάζονται κάποιοι στην κυβέρνηση και το Μαξίμου για την αποτροπή μεγάλων επενδυτικών σχεδίων, όπως στην προκειμένη περίπτωση, η επένδυση στη Χαλκιδική.

Ο κ. Τσίπρας έχει βαρύτατες πολιτικές, θεσμικές και ηθικές ευθύνες για το παιχνίδι της διγλωσσίας. Γιατί τα λόγια του δεν έχουν κανένα αντίκρισμα αλήθειας στις πράξεις του. Ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά απαιτούν ανάπτυξη, επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει εδώ και τώρα, μέσα στις επόμενες ώρες, να στείλει τον κ. Καρανίκα από το Μαξίμου στο σπίτι του".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του