Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης






Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , κήρυξε το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών για σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από τις 06:00 έως τις 06:00 της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017, με αφορμή το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για τη σωτηρία του Ταμείου των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ).

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι το διοικητικό συμβούλιο «διαπιστώνει ότι έχει εξαντληθεί κάθε όριο στη διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση και τους εργοδότες για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Η κωλυσιεργία και η άκαμπτη στάση των εργοδοτών, σε συνδυασμό με την αναποφασιστικότητα της κυβέρνησης, η οποία δεν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να νομοθετήσει βιώσιμη λύση για τη σωτηρία και τη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από τον συντονισμό και την οργάνωση απεργιακών κινητοποιήσεων».

Η Ένωση Συντακτών καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία των δημοσιογράφων και καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεση λύση «στο αδιέξοδο, εντός του πλαισίου των ρεαλιστικών προτάσεων που έχουν κατατεθεί από την ΕΣΗΕΑ στις επαφές της με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και τις εργοδοτικές Ενώσεις. Οι χιλιάδες συνάδελφοι μας δικαιούνται φάρμακο, περίθαλψη, επικούρηση και εφάπαξ. Δεν τα παραχωρούμε, δεν υποχωρούμε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Το «τζάμπα» τέλειωσε» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του