Bαρύτατοι χαρακτηρισμοί και προσωπικές επιθέσεις στη νέα κόντρα Καμμένου-Γεωργιάδη (βίντεο)






Σε υψηλούς τόνους με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και έντονα πολιτικά αλλά μη υπονοούμενα, κινήθηκε η συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης του Άδωνι Γεωργιάδη στον Πάνο Καμμένο για τη περιουσία των Ταμείο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε μια σύγκρουση που φαινόταν προδιαγεγραμμένη, όλα ξεκίνησαν όταν στην πρωτολογία του ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για βόλτες στο Λονδίνο του υπουργού με Jaguar την ώρα που καταστρεφόταν η Νότιος Αττική από τη πετρελαιοκηλίδα. «Εσείς βρίζατε τον Βενιζέλο. Τώρα η τζάγκουαρ σας αρέσει;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «ήρθατε στη Βουλή και είπατε ότι θα εισέπραττε 300 εκατ. ευρώ το δημόσιο το 2017. Να μας ενημερώσετε. Η αποτυχία σας έρχεται σε συνέχεια των σχεδίων για Paramount και ΕΛΒΟ»

«Πήγα να αγοράσω στα παιδιά μου μια κούκλα Barbie. Πήγα να αγοράσω και ένα σκάφος τηλεκατευθυνόμενο, ξέρετε σαν αυτό που πήγατε με τον Γ. Πρετεντέρη αλλά δε βρήκα μοντέλο αυτό», αντίτεινε μιλώντας σε αντίστοιχο ύφος ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «η περιουσία των Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων δεν υπήρχε γιατί αυτή η περιουσία χρησιμοποιείτο για να κάνουν ρουσφέτια. Για να βγαίνει ο Βενιζέλος να χαρίζει στρατόπεδα για να παίρνει ψήφους».

«Καμιά φορά όταν προσπαθείς να πεις δικαιολογίες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα μπλέκεις περισσότερο. Με το υπηρεσιακό της πρεσβείας πήγατε να κάνετε ψώνια! Αν συνέβαινε στη προηγούμενη κυβέρνηση ξέρετε τι θα γινότανε; Και του κ. Βενιζέλου η BMW υπηρεσιακό ήταν αλλά ενοχλούσε τώρα όχι…», απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τον υπουργό πως κάνει «κολλητή» παρέα με τον κ. Χατζημηνά, στενό συνεργάτη του κ. Γ. Παπανδρέου, τον οποίο και ο κ. Καμμένος καταγγέλλει πως κατέστρεψε τη χώρα. «Έχετε το θράσος να κάνετε μαθήματα για ήθος! Τώρα είστε κολλητός αυτού που λέγατε ότι ξεπούλησε την Ελλάδα. Όταν είσαι ο Πάνος Καμμένος που έχει πει όλα αυτά στη Βουλή θα ζητήσετε συγνώμη για το ύφος γιατί δε σας παίρνει. Την ώρα που η Αττική είχε καταστραφεί ο υπουργός Άμυνας ήταν για ψώνια με Jaguar», σημείωσε με νόημα.

«Εκτός από εκπρόσωπος των εταιριών όπως η Ελληνικός Χρυσός έχετε αναλάβει την πολιτική υπεράσπιση των Βενιζέλου και Παπανδρέου. Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπηρετείτε τα αφεντικά σας, τον κ. Μαρινάκη, τον κ. Κουρτάκη. Απορώ πως σας ανέχονται ακόμα αλλά είναι επιλογή Κ. Μητσοτάκη», ανταπάντησε ο υπουργός, κατηγορώντας τον κ. Γεωργιάδη πως είναι «η κουμπάρα» μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

«Μάλλον με μπερδεύετε με άλλον. Το φουσκωτό του κ. Πρεντεντερη κοστίζει το 1/10 των χρημάτων του δικού σας σκάφους των 500.000 ευρώ», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Καμμένο να επανέρχεται: « Αν είναι έτσι να στο πουλήσω. Εγώ δεν κάνω διακοπές στη Μύκονο ούτε πηγαίνω στο Namos με τις ξαπλώστρες των 3.000 ευρώ. Η ΝΔ κάνει αντιπαράθεση με οικογένειες και παιδιά όπως κάνουν τα αφεντικά σας! Δε ντρέπεστε; Τα ίδια έλεγες για το πατέρα μου και ήρθε το ΣΔΟΕ και σε ξεφτίλισε και παρακάλαγες να πάρει πίσω τις αγωγές. Δυο χρόνια έφαγε το αφεντικό σου ο Κουρτάκης για τα παιδιά».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του