Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ για τη Λ.Δ. της Κορέας...




«Χωρίς την αυτονομία και την ενότητα κάθε έθνους,
δεν υπάρχει...
προλεταριακή διεθνιστική ενότητα,
ούτε ειρηνικές κι έξυπνες συνεργασίες εθνών
με κοινούς στόχους μπορούν να υπάρξουν»
Friedrich Engels
Είναι πλέον άσκοπη κι άνευ ουσίας η επανάληψη της αλήθειας για την πυραυλική άμυνα που έχει αναπτύξει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και την χυδαία προπαγανδιστική επίθεση που δέχεται από το σύνολο των ΜΜΕ και της δημοσιογραφικής πορνείας ("αριστερών" και δεξιών δημοσιογράφων).
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας -Βόρεια Κορέα αρέσκονται να την αποκαλούν τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι- εξαπέλυσε πύραυλο μέσης απόστασης Hwasong-12 που διήλθε υπεράνω της Ιαπωνικής νήσου Hokkaido κι ο πύραυλος προσθαλασσώθηκε χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς ή θανάτους ανθρώπων και ιδιόκτητης περιουσίας.
Τα διεθνή ΜΜΕ εξαπέλυσαν από την πλευρά τους μια άμεση προπαγάνδα: καταδικαστικοί τόνοι γεμάτη ρητορεία. Καταδίκασαν ως "πολεμική πρόκληση" το γεγονός, υποδεικνύοντας στη διεθνή κοινή γνώμη πως τέτοιες ενέργειες προκαλούν τις αποφάσεις του ΟΗΕ κι απειλούν γειτονικές χώρες. Πλήρης "συντονισμός" με τον Τραμπ, που επιπροσθέτως απείλησε με στρατιωτική επέμβαση τη Λ.Δ. της Κορέας: "Όλα είναι ανοικτά στο τραπέζι".
Τι κρύβουν τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι;
Δεν υπήρξε καμία παραβίαση του εναέριου χώρου της Ιαπωνίας μιας κι ο πύραυλος πέρασε πάνω από 550 χιλιόμετρα ύψους, δηλαδή ξεπέρασε και τα διαστημικά όρια πτήσεων. Συνεπώς είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί από το αντιπυραυλικό σύστημα των Patriot, με το οποίο έχουν εφοδιάσει οι ΗΠΑ την Ιαπωνία (κατά παράβαση κάθε ρήτρας, σύμβασης, συμφωνίας και δεσμεύσεων της ηττημένης Ιαπωνίας μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο -μαζί με τη Γερμανία κι Ιταλία).
Μάλιστα το Σύμφωνο "Outer Space Treaty", "Διεθνής Σύμβαση" που καθορίζει το Διεθνές Αεροδιαστημικό Δίκαιο (27 Γενάρη 1967 και τέθηκε σε ισχύ 10 Οκτώβρη 1967, υπογεγραμμένο από ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και ΕΣΣΔ), υποστηρίζει ότι ο χώρος υπεράνω της ατμόσφαιρας δεν αποτελεί εθνικό εναέριο χώρο, ούτε επιδέχεται εθνική κυριαρχία, αλλά κι ούτε διαχείριση από κάθε μέσο.
Κάθε επέμβαση, αλλά κι οι απειλές που εκτοξεύουν δυτικοί "ηγέτες" και ΜΜΕ εναντίον του Κιμ Τζονγκ Ουν και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, συνιστούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου κι αρκούν για τη στοιχειοθέτηση διεθνούς εγκλήματος.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επισημανθεί η πάρα πολύ καλή και μακρόπνοη στρατηγική της Μόσχας (σχολή σοβιετικής διπλωματίας... Λαβρόφ)- σε συνδυασμό με την Κίνα - όπου παροτρύνουν τον ΟΗΕ να μην εφαρμόζει μονομερείς κυρώσεις και στρατιωτικές επιλογές. Κι όλα αυτά τα "διαβάζεις" με πλήρη σαφήνεια και τα κατανοεί όποιος γνωρίζει "ανάγνωση", ότι δηλαδή οι κραυγές και τα γαβγίσματα του Τραμπ και των Ευρωπαίων υπηκόων του "ηγετών" είναι για εσωτερική κατανάλωση, ώστε να μην κατανοήσει η διεθνής κοινή γνώμη πως η πάλαι ποτέ υπερδύναμη δεν έχει πλέον καμία αξία: «Ο βασιλιάς είναι γυμνός». Είναι πολύ ισχυρά και προκαλούν "θόρυβο" τα πρόσφατα χαστούκια στη Συρία, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία...
Επίσης, τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφική πορνεία απέκρυψαν πως εδώ και τρεις (3) εβδομάδες οι ΗΠΑ, η Νότιος Κορέα κι η Ιαπωνία (σε πλήρη διάσταση με το Σύνταγμά που της επιβλήθηκε μετά την ήττα στο Β' παγκόσμιο πόλεμο), πραγματοποιούν στη νήσο Hokkaido -όπου πέρασε ο πύραυλος Hwasong-12- κοινές πολεμικές ασκήσεις προσομοίωσης (επίσημο σχέδιο της "άσκησης") για εισβολή-επέμβαση στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.Έχει "διαφύγει" στα ΜΜΕ πως ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" έχει επανειλημμένως καλέσει τις ΗΠΑ να θέσουν ένα τέλος σε τέτοιες "ασκήσεις" και μάλιστα καλεί σε αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής χερσονήσου μέσω και επισήμων προτάσεων στον ΟΗΕ.
Όλα δείχνουν πως ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" δεν είναι διατιθέμενος να γίνει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ κι αυτό ενοχλεί. Τα λόγια του Καντάφι έγιναν δόγμα για τον Κιμ και δεν θα ήθελε να έχει το τέλος του Λίβυου ηγέτη: "Με τις ΗΠΑ διαπραγματεύεσαι μόνον με τις κάννες των όπλων σου...".
Η πυραυλική δοκιμή της Λ.Δ. της Κορέας πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη της κοινής στρατιωτικής άσκησης ΗΠΑ-Ν. Κορέα-Ιαπωνία, κι είχε ένα σαφές μήνυμα: Δεν είμαστε διατιθέμενοι να μας ταπεινώνεται δημοσίως κι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κυριαρχία μας!
Τα ΜΜΕ μετέφεραν την εικόνα ενός "ψυχοπαθή Κιμ Τζονγκ Ουν" ως συνήθως σε διατεταγμένη υπηρεσία. Φυσικά ποτέ δεν έχουν αναφέρει πως έχουμε έναν περήφανο λαό που κατατρόπωσε τους Ιάπωνες αποικιοκράτες και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και σήμερα έχει στις πλάτες του 64 χρόνια εμπάργκο, κυρώσεις κι απειλές από τις ΗΠΑ. Τώρα "Game Over"! Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη Λ.Δ. της Κορέας. Αυτή είναι η πραγματικότητα: Ουάσινγκτον κι άλλες πόλεις των ΗΠΑ μπορούν να γίνουν στάχτες κι οι Patriot δεν προστατεύουν κανέναν!
Τα ίδια ισχύουν και για τις επόμενες τρεις πυραυλικές δοκιμές της Λ.Δ. της Κορέας. Τρεις εβδομάδες ασκήσεων με τίτλο "εισβολή στη Β. Κορέα", 75.000 στρατιώτες πήραν μέρος στην κοινή άσκηση, όπλα βαρέως πυροβολικού, αμέτρητα τανκ, ένας στόλος που φοβίζει και τον πιο ψύχραιμο, σχηματισμοί αεροσκαφών που προκαλούν τρόμο... Κι ο Κιμ έπρεπε να σκύψει το κεφάλι, να ταπεινωθεί, όταν αυτά συμβαίνουν μέσα στη "μύτη" του;
Ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ξεκαθάρισε δημόσια πως επιθυμεί κι είναι διαθέσιμος σε μια νέα πολιτική διαφορετική από αυτή του "δημοκράτη" Ομπάμα, μια λύση κι εκτόνωση των κρίσεων, στραγγαλισμένος κι από το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού του, επί 64 ολόκληρα χρόνια. Μοναδικός "όρος" να μην υπάρχουν πλέον, ή να μειωθούν οι ετήσιες προκλητικές στρατιωτικές ασκήσεις απέναντι στη Λ.Δ. της Κορέας, με ταυτόχρονη μείωση της επιθετικής ρητορείας.
Οι ΗΠΑ εξέλαβαν ως αδυναμία τον κλάδο ελιάς του Κιμ, ή οφείλουν να εμφανίζονται ως υπερδύναμη για να μην μειωθεί το κύρος τους και οι πωλήσεις των όπλων τους, που έτσι κι αλλιώς είναι αναποτελεσματικά;
Η διοίκηση Τραμπ απέρριψε κάθε πρόταση ύφεσης κι επέλεξε την ενίσχυση του εμπάργκο και μάλιστα ε4ξαπόλυσε δημόσιες απειλές για πολεμικές επιχειρήσεις.
Στις 4 Ιούλη, μετά την επιτυχή εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από τη Λ.Δ. της Κορέας, ο Κιμ κάλεσε τις ΗΠΑ να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να μιλήσουν για καταστροφή των πυρηνικών όπλων.
Οι ΗΠΑ "απάντησαν" στέλνοντας τα βομβαρδιστικά B-1 να πετούν πάνω από την Κορεατική χερσόνησο κι ο ΟΗΕ να εγκρίνει νέες κυρώσεις που κάνουν πραγματικό δολοφονικό το εμπάργκο. Απαγόρευση ακόμη και στην εισαγωγή σιτηρών για το ψωμί...
Ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" διαπιστώνει πως δεν υπάρχει καλή θέληση. Τελείωσε (ή τελειώνει;) το πυραυλικό σύστημα της πατρίδας του για να θέσει ένα τέλος στα 64 χρόνια αμερικάνικης κατοχής στη χερσόνησο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι τώρα το ενδιαφέρον των ΗΠΑ δεν περιορίζεται στο να διατηρούν μια βάση αμερικάνικων πυραυλικών συστημάτων στο υπογάστριο της Κίνας και της Ρωσίας, αλλά κι εκείνο τον ανεκτίμητο ορυκτό πλούτο για τον οποίο σιωπούν τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες: η ανακάλυψη τεράστιων εκτάσεων "Σπάνιων Γαιών" - ΣΓ ["rare earth elements" ή "rare earth metals"] στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας!

[Σχετικά: North Korea is sitting on trillions of dollars of untapped wealth, and its neighbors want in... (QZ, 16 Ιούνη 2017), North Korea could be sitting on trillions in untapped mineral resources. North Korea is far richer in minerals than its southern counterpart (Independent, 1 Ιούλη 2017), Why North Korea Is An Untapped Goldmine For Tech Companies, And For China (Forbes, 14 Ιούλη 2017).
Σπάνιες Γαίες (ΣΓ) ["rare earth elements" ή "rare earth metals"] στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας
Μια ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει στην κυριολεξία τους παγκόσμιους συσχετισμούς στον τομέα της αγοράς και της οικονομίας. Να μετατρέψει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας σε μια από τις περισσότερες εύπορες και πλούσιες χώρες του πλανήτη.
* [Σημείωση: Λέγεται από διεθνείς επιστήμονες ότι κι η Ελλάδα -στη βόρεια Μακεδονία- διαθέτει πλούσιες "Σπάνιες Γαίες" που ενδιαφέρουν άμεσα τον υπάλληλο των Ρότσιλντ, τον Μακρόν, που θα επισκεφθεί τη χώρα μας και θέλει να βάλει στο χέρι κι αυτή την πλουτοπαραγωγική πηγή της πατρίδας μας. Ας ευχηθούμε να μην ξεπουληθεί αυτός ο πλούτος που θα καθιστούσε την Ελλάδα οικονομική Υπερδύναμη παγκοσμίως...]
Οι "Σπάνιες Γαίες", μέταλλα -χημικά στοιχεία- τα οξείδια των οποίων είναι γαιώδους μορφής και ονομάστηκαν έτσι λόγω της εξαιρετικής σπανιότητάς τους (ονομάζονται και λανθανίδες), κάνουν το χρυσό να φαντάζει ένα "φτηνιάρικο μέταλλο". Η SRE Minerals Limited, με έδρα την Αγγλία, ανακοίνωσε προσφάτως την ανακάλυψη ενός τεράστιου αποθέματος "Σπάνιων Γαιών",-(REE – Rare Earth Elements) στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας. Μάλιστα υπογράφηκε 25ετής συμφωνία -joint venture- με την Korea Natural Resources Trading για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην Jongju, βόρεια της Πιονγιάνγκ.
Το νέο απόθεμα στη Λ.Δ. της Κορέας μπορεί -σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών επιστημόνων- μπορεί να διπλασιάσει τα παγκόσμια αποθέματα των "Σπάνιων Γαιών". Γεγονός που αλλάζει τους παγκόσμιους συσχετισμούς. Σήμερα είναι μόνον επτά (7) οι χώρες που διαθέτουν την οικονομική ευτυχία "Σπάνιων Γαιών": 1. Κίνα (αποθέματα 44 εκατομμυρίων τόνων), 2. Βραζιλία (αποθέματα 22 εκατομμυρίων τόνων), 3. Ρωσία (αποθέματα 18 εκατομμυρίων τόνων), 4. Ινδία (αποθέματα 6,9 εκατομμυρίων τόνων), 5. Αυστραλία (αποθέματα 3,4 εκατομμυρίων τόνων), 6. Γρηλανδία (αποθέματα 1,5 εκατομμυρίων τόνων), 7. ΗΠΑ (αποθέματα 1,4 εκατομμυρίων τόνων)
Συμπερασματικά... να αναμένουμε ένταση των Fake News από τα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφική πορνεία με στόχο τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας: Τα ταμ ταμ της "δημοσιογραφίας"...
Να μην ξεχνάμε: Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ;


Να έχουμε πάντα στο νου μας τα λόγια του Ernesto Che Guevara, που είναι και σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ: "Όλα όσα σας λένε για τη Βόρειο Κορέα είναι ένα ψέμα!".

Υ.Γ. Μέρες και τούτες, της 3ης του Σεπτέμβρη 1974 και του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου... Με τη "διαμάχη" Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΔΣ κ.λ.π. -για να μην έχουμε να λέμε τη λαϊκή ρήση: «Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»- θυμίζουμε τη σχέση του Ανδρέα με τη Λ.Δ. της Κορέας:




H αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ από 86 άτομα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέα, μαζί με τον Κιμ Ιλ Σούνγκ... Ο Κώστας Τσίμας, η Φωτεινή Σακελλαρίδου, ο Τάκης Κασκαμπάς και τόσοι άλλοι...όταν το 1984 καταρρίφθηκε το κατασκοπευτικό κορεάτικο τζάμπο στην ΕΣΣΔ, ο Ανδρέας Παπανδρέου στέλνει αντιπροσωπεία αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... Όπως επίσης δεν ακολούθησε τις εντολές Θάτσερ για εμπάργκο στο "δικτάτορα Γιαρουζέλσκι" με την απλή τοποθέτηση: "Κυρία Θάτσερ, την αύξηση τιμολογίων στη ΔΕΗ του Έλληνα πολίτη, ποιος θα την πληρώσει αν αγοράζουμε κάρβουνο δικό σας και σε υπέρογκες τιμές;"...

Έτσι, τόσο για τον πρωθυπουργό που τώρα θαυμάζει τον Ανδρέα, όσο και για τους άλλους που ισχυρίζονται πως είναι η δική του συνέχεια, τα ζητήματα της κοκορομαχίας είναι απλά για όσους διαθέτουν εθνική πολιτική και δεν είναι κομπραδόρικα εργαλεία: Τέλος στο ελληνικό εμπάργκο εναντίον του Ιράν, τέλος στο ελληνικό εμπάργκο εναντίον της Συρίας, τέλος στο ελληνικό εμπάργκο εναντίον της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας... "Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα"!

Σχετικά:
"PRESS-GRΣχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του