ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ TUTTI FRUTTI RTL ! ΈΚΡΑΞΕ ΤΟ LIDL ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ; KΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ. (ΕΙΚΟΝΑ)


rtl lidl guten morgen deutschland
Μωρέ μπράβο!
Έστω και με καθυστέρηση το θέμα βγήκε στον αέρα!
Τα πήρε στην «κράνα» με την απόφαση των LIDL να αφαιρεθούν από τους τρούλους των εκκλησιών της Σαντορίνης οι Σταυροί, ο παρουσιαστής στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ του RTL, ναι ναι είναι το κανάλι που κάποτε έπιανε στην Ελλάδα και έδειχνε τσόντες.

Και ενώ διάβαζε τις ειδήσεις ο δημοσιογράφος είπε ξαφνικά «ΝΤΡΟΠΗ στα lidl»!
Μεγάλος μάγκας ο Βολφραμ Κονς
Μετά τα Lidl, ποιες άλλες εταιρίες εξαφανίζουν τον σταυρό από τις συσκευασίες τους;
Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την εταιρεία Lidl, η οποία τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη καθώς εξαφάνισε τους σταυρούς από τις φωτογραφίες των Εκκλησιών της Σαντορίνης για την προώθηση των πωλήσεων.
Δύο ακόμα εταιρείες φαίνεται πως χρησιμοποιούν την ίδια λογική.
Έτσι, όπως βρήκαμε στο διαδίκτυο, η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ αλλά και η NESTLE, προτίμησαν να εξαφανίσουν τους σταυρούς των εκκλησιών από τις φωτογραφίες στις συσκευασίες του γιαουρτιού.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως και οι δύο εταιρείες χρησιμοποιούν πιο μίνιμαλ «ζωγραφικές» απεικονίσεις των εκκλησιών ώστε να διευκολύνεται και η αφαίρεση.
Ο λόγος πλέον στις εταιρείες για να μάθουμε τους λόγους για τους οποίους έγινε.
Πάντως, Ορθόδοξες Εκκλησίες χωρίς σταυρό, δεν υπάρχουν…
238507g-59b7cc55cd3a185fb54133f4238507g-59b7cc55cd3a185fd12eb786238507g-59b7cc55cd3a1865b7290802

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του