ΕΚΤΑΚΤΟ! Αεροσκάφη των ΗΠΑ με ΠΥΡΗΝΙΚΑ πάνω απ' τη Β. Κορέα! "Έτοιμοι για ΟΛΑ" δηλώνουν στο Πεντάγωνο...


Οι ΗΠΑ έστειλαν πριν από λίγη ώρα πυρηνικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη τύπου B-1B Lancer πάνω από τις ακτές της Βόρειας Κορέας για να στείλουν ένα μήνυμα για τη "σοβαρότητα" της καταστάσεως λόγω της «απερίσκεπτης συμπεριφοράς» της Πιονγιάνγκ, δήλωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.
«Αυτό είναι το πιο απομακρυσμένο βόρειο τμήμα της Αποστρατιωτικοποιημένης Ζώνης (DMZ), στο οποίο οποιοδήποτε αεροσκάφος πολεμικών αεροσκαφών ή βομβαρδιστικών αεροσκαφών των ΗΠΑ έχει πετάξει από την ακτή της Βόρειας Κορέας στον 21ο αιώνα, θέλοντας να δείξουμε τη σοβαρότητα με την οποία παίρνουμε την απερίσκεπτη συμπεριφορά της Βόρειας Κορέας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ντάνα Γουάιτ.

«Αυτή η αποστολή είναι μια απόδειξη της αμερικανικής αποφασιστικότητας και ένα σαφές μήνυμα ότι ο Πρόεδρος έχει πολλές στρατιωτικές επιλογές για να νικήσει οποιαδήποτε απειλή. Το πρόγραμμα όπλων της Βόρειας Κορέας αποτελεί σοβαρή απειλή για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες φάσμα των στρατιωτικών δυνατοτήτων για να υπερασπιστούμε την πατρίδα των ΗΠΑ και τους συμμάχους μας», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Με πληροφορίες από RT

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του