ΤΩΡΑ: Οι πρώτες εικόνες από τον ξυλοδαρμό του Κούγια από τον Μελλισανίδη – Όλο το χρονικό (βίντεο)




Το ειρωνικό γέλιο του Αλέξη Κούγια την ώρα που περνούσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελλισανίδης από μπροστά του, πυροδότησε μια επίθεση άνευ προηγουμένου αφού πρώτα υπήρξε λεκτική λογομαχία.Όλα κυλούσαν ήρεμα το βράδυ της Παρασκευής στο μαγαζί της Παραλιακής, Aqua Marina. Ώσπου ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να πουλήσει πνεύμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο ωστόσο δεν του βγήκε σε καλό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.




Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε να δειπνήσει μαζί με τη σύζυγό του στο εν λόγω μαγαζί.

Αυτό το είχε επισκεφτεί νωρίτερα ο ποινικολόγος, ο οποίος από πρώην εχθρός του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον έχει γίνει επιστήθιος φίλος του και, όπως ισχυρίζεται, είναι και νομικός σύμβουλος του επιχειρηματία και εκδότη.

Καθισμένος σε ένα τραπέζι, όπου συνέτρωγε με τον άμεσo συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη και καταδικασθέντα σε 10 χρόνια για το ναρκοπλοίο, «Noor One», Αιμίλιο Κοτσώνη, ο Αλέξης Κούγιας μόλις είδε να περνά από μπροστά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης γέλασε ειρωνικά.

Η αντίδραση του «Τίγρη» ήταν άμεση και αποκρινόμενος στον ιδιοκτήτη της Λάρισας είπε: «Τι γελάς μωρή παλιο@δερφή;»

Ο ποινικολόγος χαμήλωσε το κεφάλι και πρόλαβε να ψελλίσει τη φράση «να σου πω πρόεδρε», με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να τον πιάνει από τη γραβάτα, ξαπλώνοντάς τον με γροθιές στο έδαφος.

«Με σκοτώνουν, με σκοτώνουν» φώναζε εν συνεχεία ξαπλωμένος στο πάτωμα ο Αλέξης Κούγιας (σ.σ.: μας θυμίζει σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό στη διαρκείας εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πριν μερικά χρόνια), ο οποίος αυτή την ώρα έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Και όλα αυτά δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κατέθεσε μήνυση ο Κούγιας
Λίγη ώρα αργότερα ο Αλέξης Κούγιας πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα κλήθηκε να καταθέσει για το περιστατικό και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Ο Κούγιας στη συνέχεια πήγε και στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Δείτε τον στο βίντεο που εξασφάλισε το anatropionline.grκαι ο Αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Γραμμένος κατά την έξοδό του από το Α.Τ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του