Έσπασαν στο ξύλο 90χρονο για να του κλέψουν 5 ευρώ! (βίντεο)


Για πέντε ευρώ δεν δίστασαν να δείξουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο δύο δράστες στο Γαλάτσι που κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα 90χρονου.
Ο άτυχος ηλικιωμένος τους είπε ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο εκείνοι επέμεναν.
Ο ένας από τους δράστες έψαχνε το σπίτι, ενώ ο δεύτερος βασάνιζε τον ηλικιωμένο.
Σύμφωνα με το«Καλημέρα Ελλάδα» ο ένας από τους δύο ληστές ακινητοποίησε στο κρεβάτι τον 90χρονο, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει απαιτώντας να του πει πού είχε τα χρήματα. Μάλιστα ο ληστής σήκωσε τον ηλικιωμένο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά.
Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του