Κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με… ΚΚΕ θέλει τώρα ο Κυρίτσης!




Μια ημέρα μετά την δήλωσή του ότι το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου αδικεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Κυρίτσης «ξαναχτύπησε».

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, εμφανίστηκε υπέρμαχος μιας συμμαχίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ διατυπώνοντας έτσι την ένστασή του για την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.

«Θα προτιμούσα έναν σχηματισμό υπό τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ» είπε ο Γιώργος Κυρίτσης. Πρόσθεσε ωστόσο ότι ταυτόχρονα «εκ των πραγμάτων ένα κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κοιτάζει και προς την πλευρά του όμορου χώρου, που είναι η σοσιαλδημοκρατία».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του