Σοβαρό επεισόδιο ανοιχτά της Μυτιλήνης - Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησαν πλωτό του Λιμενικού

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης...(20.09.2017) ανοιχτά της Μυτιλήνης- Το σκάφος του Λιμενικού περισυνέλεξε μετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτό- Δύο σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το πλωτό σκάφος του Λιμενικού ΣώματοςΣοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (20.09.2017) στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μυτιλήνης.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lesvos news, ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος είχε βγει στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και περισυνέλεξε μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος.

Αφού οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος πήραν επάνω στο πλωτό όλους τους μετανάστες, έδεσαν το φουσκωτό σκάφος στην πρύμνη τους και άρχισαν να το ρυμουλκούν προς το Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Την ώρα εκείνη εμφανίστηκαν δύο σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής, τα οποία μπήκαν στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο και άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα όλοι οι επιβαίνοντες.

Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος έδειξαν απόλυτη ψυχραιμία και ενημέρωσαν αμέσως την Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, συνεχίζοντας παράλληλα την πορεία τους προς το Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Τα σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής συνέχιζαν να παρενοχλούν το Ελληνικό σκάφος, φθάνοντας μέχρι και έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του