Βασίλης Παλαιοκώστας: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Εντοπίστηκαν ίχνη του νούμερο ένα καταζητούμενου




Ίχνη του Έλληνα καταζητούμενου, Βασίλη Παλαιοκώστα φέρεται να εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», οι Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον δραπέτη φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις για το πού μπορεί να κρύβεται ο Έλληνας «φαντομάς».
Οι Αστυνομικοί Ειδικών Υπηρεσιών, που έχουν αναλάβει το έργο εντοπισμού του Βασίλη Παλαιοκώστα, εδώ και μήνες είχαν πληροφορίες πως ο Παλαιοκώστας είχε διαφύγει στο εξωτερικό, έπειτα μάλιστα από την επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής που είχε κάνει στο πρόσωπο του, προκειμένου να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του.

Αυτή του, όμως, η αλλαγή δεν έμεινε για πολύ καιρό κρυφή, καθώς τον Οκτώβριο του 2013 κάμερα καφετερίας της Εθνικής Οδού «συνέλαβε» τον δραπέτη να παραγγέλνει καφέ και φαγητό.



Αυτές οι φωτογραφίες έφθασαν στα χέρια της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το νέο πρόσωπό του να αποκαλυφθεί.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ., αφού πρώτα εξασφάλισε τη βασιμότητα της πληροφορίας που ήθελε τον Παλαιοκώστα να έχει διαφύγει από τη χώρα, ενεργοποίησε το δίκτυο που διαθέτουν οι Ελληνικές Αρχές στη Βαλκανική Χερσόνησο, προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δίκτυο εντόπισε τελικά ίχνη του δραπέτη, σε κράτος της Βαλκανικής Χερσονήσου, και μάλιστα εκτιμάται πως στην ίδια χώρα βρίσκεται και η σύντροφος του Παλαιοκώστα μαζί με το παιδί τους.

Παράλληλα, η απόρρητη πληροφορία που διαβιβάστηκε στις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο ακόμα και για νέα ενδεχόμενη πλαστική εγχείρηση του καταζητούμενου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του