ΝΕΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: «ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ». ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ». Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ


tsipras-vartholomaios1
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από το Μαξίμου ο πρωθυπουργός δέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί το Άγιον Όρος αλλά λόγω βεβαρυμένου προγράμματος δε θα καταφέρει να πάει.
Ωστόσο, αξιόπιστη πηγή της Αθωνικής Πολιτείας μιλώντας στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ διέψευσε κατηγορηματικά ότι εστάλη πρόσκληση από το Αγιο Ορος στον πρωθυπουργό για να το επισκεφθεί.

Αντιθέτως, από το Μαξίμου εστάλη επιστολή στην οποία εκφράζοταν το προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή, παρουσία και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίου.
Το κρατικοδίαιτο, κομματικό ΑΠΕ,  αναφέρει την είδηση, όπως βέβαια συμφέρει τα αφεντικά που το πληρώνουνε: » Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί πρόσκληση να επισκεφθεί το Άγιον Όρος τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, λόγω βεβαρημένου προγράμματος, ωστόσο, δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε ήδη σχετικά τους Άγιους Πατέρες, όπως και ότι θα προγραμματιστεί η επίσκεψή του στο Άγιον Όρος στο μέλλον».
Ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλουνε, οι Άγιοι Πατέρες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του