Ο 66χρονος ήταν “μάνα” στις χασισοκαλλιέργειες (φωτογραφίας)

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 66χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (11-9-2017) το πρωί, εντοπίστηκε ο 66χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στο σπίτι του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 41 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς σε οικία που χρησιμοποιούσε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε παρακείμενο χώρο του σπιτιού, 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ εντοπίσθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, αποξηραμένα αποσπάσματα φυτών κάνναβης βάρους 3 κιλών και 2 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του