Συγκέντρωση ενστόλων στη Θεσσαλονίκη! Παρών και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ...






Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών.

Οι ένστολοι είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Δικαστηρίων - Άγαλμα Βενιζέλου για να πραγματοποιήσουν πορεία.
Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση «οι Ομοσπονδίες μας, μέσα από συλλογική δράση και προβληματισμό, αποφάσισαν να εκδηλώσουν την έντονη διαμαρτυρία όλων των ενστόλων, εξαιτίας της μη ικανοποίησης πάγιων και δίκαιων αιτημάτων μας, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας, την ασφάλεια του τόπου, την υπηρεσιακή και ατομική ζωή όλων των συναδέλφων μας».
Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του