Εκλογές ΕΛΜΕ 2017: Πότε και που θα είναι κλειστά τα σχολεία-Δείτε για τα σχολεία της Βοιωτίας








Όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία των Δήμων Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Ν. Ψυχικού, Φιλοθέης, Βριλησσίων, Πεντέλης και Παπάγου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 24/5/2017 λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών σε Γενική Συνέλευση και εκλογή αντιπροσώπων για τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος. Στα Χανιά οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 31 Μάη.

Η Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25-5-2017 και ώρα 7:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. 2) Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα διεξαχθούν την Πέμπτη 1-6-2015 στο 7ο Γυμνάσιο Πάτρας- (Πλ. Βούδ) και ώρες 8:30 πμ έως 7:00 μμ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Μαγνησίας στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μάη, ημέρα Τετάρτη. Θα λειτουργήσουν τρία (03) εκλογικά τμήματα: 1. Στο Καρτάλειο Διδακτήριο (Πολυμέρη με Κασσαβέτη) για τους εκπαιδευτικούς της Χερσαίας Μαγνησίας.

Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 10 π.μ. μέχρι 19.00 μ.μ. 2. Στο ΓΕΛ Σκιάθου για τους εκπαιδευτικούς της Σκιάθου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 12.00 μέχρι 14.00 3. Στο ΓΕΛ Σκοπέλου για τους εκπαιδευτικούς της Σκοπέλου και της. Αλοννήσου.

Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 12.00 μέχρι 14.00 Ενόψει του 18ου συνεδρίου της Ο.Λ.Μ.Ε., την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στο 3ο Γ.Ε.Λ. Καστοριάς και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς με θέματα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές της 25ης Μαΐου Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Συζήτηση και προτάσεις.

Οι εκλογές για την εκλογή αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Βοιωτίας στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα διαξαχθούν, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε 3 εκλογικά τμήματα, ώρες: από 9:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ. - ΛΙΒΑΔΕΙΑ: 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς - ΘΗΒΑ: Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θήβας - ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ: Γ/σιο Σχηματαρίου Το άρθρο θα ενημερώνεται με νεότερες ανακοινώσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του