Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου







Τα ραντάρ Απόλυτο Οπλικό Σύστημα??? τι μας λες τώρα πάλι ? θα πείτε πολλοί ανυποψίαστοι. Και Όμως διαβάστε και θα δείτε ! Απλώς παρέλειψα όσο μπορούσα τα τεχνικά για να γίνει πιο κατανοητό και περιληπτικό το κείμενο. Αν καταλάβετε τις έννοιες που αναπτύσσονται εδώ, θα συνειδητοποιήσετε ότι ζούμε σε ένα κόσμο φαντασμάτων που είναι απείρως πιο κοντά στην Σπηλιά του Πλάτωνα !

Διαβάστε Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, πάντα όμως με ανοιχτό μυαλό και χωρίς θεούς, παρωπίδες, εγωισμούς και τυπολατρίες ! Στο τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Η Σοβιετική Ένωση απέκτησε την αφρόκρεμα των Γερμανών επιστημόνων στα κανονικά και υπέρυθρα ραντάρ.

Εκείνο τον καιρό η αυτή η επιστημονική ομάδα ήταν η κορυφαία παγκοσμίως στην θεωρία και τεχνολογία των Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) και της θεωρίας διατομής των ραντάρ.

Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια, για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη.

Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman….

… Μερικοί κορυφαίοι Δυτικοί επιστήμονες στα ραντάρ πιστεύουν ότι οι Γερμανοί επιστήμονες είχαν προχωρήσει την θεωρία της διατομής ραντάρ πέρα από εκεί που έχουν φθάσει οι σημερινοί Δυτικοί επιστήμονες. Η διατομή ραντάρ είναι η καρδιά της μοντέρνας τεχνολογίας ραντάρ, των αντιμέτρων και των αντί-αντιμέτρων.

Η θεωρία της τεχνολογίας Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών για τις συχνότητες των ραντάρ.

Η θεωρία των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών παράγει ένα κύμα Χρονικής Αντιστροφής (TR) σε άμεση ανταπόκριση ενός ληφθέντος κανονικού κύματος. Ο καθρέπτης μπορεί να τροφοδοτηθεί με ενέργεια ώστε να παράγει μια πολύ μεγάλη ενίσχυση του Χρονικά- Αντεστραμμένου κύματος….

…. Το 1950 οι Σοβιετικοί μάλλον είχαν ήδη ανακαλύψει την Σύζευξη σε Φάση και το Χρονικά Αντεστραμμένο κύμα, στα πρόγραμμα τους ραντάρ χρησιμοποιώντας τους Γερμανούς επιστήμονες.

Η έρευνα τους σίγουρα θα είχε αποκαλύψει ότι το Χρονικά- Αντεστραμμένο κύμα είναι η λύση στην κυματική εξίσωση, και ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο σε όλα τα κύματα και τις περιοχές συχνοτήτων, κάτω από μη-γραμμικές καταστάσεις.

Τονίζουμε το γεγονός ότι από την αρχή οι Σοβιετικοί οδηγούσαν τον κόσμο στην μη γραμμική επιστήμη και τα μαθηματικά….

απόσμασμα απο παλιό μου άρθρο στην ηρωική miastala …
Ίων Μάγγος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του